Skip to main content

Κάλεσμα Τσίπρα να συμμετάσχουν οι πολίτες στον νέο ΣΥΡΙΖΑ

Ο Αλέξης Τσίπρας έγινε δεκτός από αρκετούς πολίτες, οι οποίοι τον άκουσαν να τους μιλά για την ισχυρή οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία

Στο Ρέθυμνο βρίσκεται, σήμερα, Τρίτη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος ξεκίνησε την περιοδεία του από τον Δήμο Αγίου Βασιλείου, και συγκεκριμένα από το χωριό Σελλιά.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Αλ. Τσίπρας έγινε δεκτός από αρκετούς πολίτες, οι οποίοι τον άκουσαν να τους μιλά για την ισχυρή οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία, που θέλει να δημιουργηθεί με τη συμμετοχή των πολιτών, μιας και σε αυτούς ανήκουν οι κατακτήσεις που έχουν γίνει, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται σε λίγη ώρα στο Πέραμα Μυλοποτάμου, όπου θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στην πλατεία της κωμόπολης.

Σε ερώτηση κατοίκων για το θέμα του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης απάντησε ότι με τους χειρισμούς της η σημερινή κυβέρνηση ναρκοθετεί την πορεία του έργου που είχε δρομολογηθεί από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, με αποτέλεσμα να υπάρχει ο κίνδυνος για νέες καθυστερήσεις, παρατήρησε.

Επίσης ερωτηθείς για τις Βιομηχανικές Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και για τον προγραμματισμό που υπάρχει για τη συγκεκριμένη περιοχή νότια του Ρεθύμνου, ο κ. Τσίπρας εξέφρασε μιλώντας προς τους πολίτες τη θέση του ιδίου και του κόμματός του, ότι είναι δίπλα τους σε ό,τι αφορά τις ανησυχίες τους. Χρειάζεται πάντα μια ήπια ανάπτυξη των ανανέωσιμων πηγών ενέργειας -τόνισε-, ήπια ανάπτυξη του τουρισμού, πρόσθεσε, αντιτασσόμενος στο μαζικό τουρισμό.