Skip to main content

Καλοκαιρία στη Β. Ελλάδα - Στους 24 βαθμούς ο υδράργυρος

Στη δυτική Μακεδονία ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Στην υπόλοιπη Μακεδονία και την Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες

Τοπικές βροχές αναμένονται για σήμερα στα ανατολικά και βόρεια αναμένονται  τοπικές βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα ανατολικά 6 με 7 και στο Αιγαίο πιθανώς τοπικά 8 μποφόρ.

Στη δυτική Μακεδονία ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Στην υπόλοιπη Μακεδονία και την Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3-4 και στα ανατολικά 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους  θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και σταδιακά μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις, κατά διαστήματα αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοανατολικοί 4-6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.