Skip to main content

Καλπασμός Ηρακλή και σόου Περόνε στο αντίο του - 5-1 το σκορ

Ο Αργεντίνος αποχαιρέτησε τον Ημίθεο με δυο γκολ και ασίστ στην ευρεία νίκη επί της Ιταλικής Ακαδημίας με 5-1 στο βοηθητικό του Καυτανζογλείου

Με τον καλύτερο τρόπο αποχαιρέτησε τον Ηρακλή ο Εμάνουελ Περόνε, καθώς με δυο γκολ και μία ασίστ οδήγησε τον Ημίθεο στην ευρεία νίκη επί της Ιταλικής Ακαδημίας με 5-1 στο βοηθητικό του Καυτανζογλείου. Έτσι, οι «κυανόλευκοι» έφτασαν τις οκτώ νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και την επόμενη αγωνιστική δοκιμάζονται στην έδρα του Μαραθώνα. Πριν την έναρξη του αγώνα οι παίκτες των δυο ομάδων σήκωσαν αποχαιρετιστήριο πανό για τον «Μανώλη»!

Ο Ηρακλής ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Περόνε στο 17΄. Η απάντηση της Ιταλικής Ακαδημίας ήταν άμεση, καθώς δέκα λεπτά μετά ισοφάρισε σε 1-1 με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σαπανίδη, που ήταν και σκορ ημιχρόνου, όπως μεταδίδει το metrosport.gr.

Οι γηπεδούχοι χρειάστηκαν δυο λεπτά στην επανάληψη για να καθαρίσουν το παιχνίδι. Ο Αποστόλου έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του στο 57΄ και δυο λεπτά μετά ο Περόνε με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση έκανε το 3-1. Από σκόρερ, έγινε δημιουργός ο Αργεντίνος και ο Περπερίδης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1 στο 67΄.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Σαχταρίδης στο 90, διαμορφώνοντας το τελικό 5-1. Μάλιστα, στις καθυστερήσεις έχασαν πέναλτι οι φιλοξενούμενοι.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TAGS: Ηρακλής