Skip to main content

Συνέδρους εκλέγει αύριο το ΚΙΝΑΛ - Οι κάλπες στη Θεσσαλονίκη

Πόσοι είναι οι υποψήφιοι του Κινήματος Αλλαγής ανά δήμο και δημοτική κοινότητα, πόσοι θα εκλεγούν, πού θα στηθούν κάλπες.

Εσωκομματικές εκλογές γίνονται αύριο στις οργανώσεις του Κινήματος Αλλαγής για την εκλογή των συνέδρων οι οποίοι θα συμμετάσχουν στο έκτακτο συνέδριο του κόμματος το οποίο θα διεξαχθεί στο τέλος του μήνα.

Κάλπες θα στηθούν και στη Θεσσαλονίκη, τόσο στην Α’ όσο και στη Β’ περιφέρεια.

Στις οργανώσεις του πολεοδομικού συγκροτήματος οι υποψήφιοι σύνεδροι ανέρχονται σε συνολικά 238 για 142 θέσεις. Ειδικότερα, για τις Α’, Β’ και Γ’ δημοτικές κοινότητες έχουν κατατεθεί 70 υποψηφιότητες ενώ θα εκλεγούν 33 σύνεδροι. Στην Δ’ κοινότητα, μαζί και με την κοινότητα Τριανδρίας υποβλήθηκαν 25 υποψηφιότητες για 18 θέσεις. Στην Ε’ κοινότητα υπάρχουν 20 υποψηφιότητες για 9 θέσεις.

Στον δήμο Καλαμαριάς είναι 30 υποψήφιοι για 20 θέσεις. Στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου έχουν υποβληθεί 18 υποψηφιότητες για 7 θέσεις. Στο δήμο Παύλου Μελά 15 υποψήφιοι για 9 θέσεις. Στο δήμο Νεάπολης Συκεών 36 υποψήφιοι για 33 θέσεις και στο δήμο Αμπελοκήπων Μενεμένης 24 υποψήφιοι για 16 θέσεις.

Η ψηφοφορία θα διαρκέσει από τις 8 το πρωί ως τις 7 το απόγευμα και κάλπες θα στηθούν στα εξής σημεία: για Α’, Β’, Γ’ κοινότητες στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Για τις Δ’ και Ε’ στα γραφεία των δύο κοινοτήτων. Στην Καλαμαριά κάλπες θα υπάρχουν στο θεατράκι της οδού Χηλής. Στους δήμους Κορδελιού Ευόσμου και Παύλου Μελά στα κατά τόπους δημαρχεία. Στο δήμο Νεάπολης Συκεών στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης και στο δήμο Αμπελοκήπων Μενεμένης στο σχολικό συγκρότημα της οδού Αρκαδιουπόλεως.

Οι κάλπες στη Β’ Θεσσαλονίκης

Στη Β’ Θεσσαλονίκης κάλπες θα στηθούν στα εξής σημεία:

Δήμος Βόλβης, στον Σταυρό (άνωθεν ΚΑΠΗ), δήμος Δέλτα στην Χαλάστρα (παλαιό δημαρχείο), δήμος Θερμαϊκού στους Νέους Επιβάτες (αίθουσα δημοτικού συμβουλίου), δήμος Θέρμης στη Νέα Ραιδεστό (κοινοτικό κατάστημα), δήμος Λαγκαδά μία κάλπη στον Λαγκαδά (κτήριο Υ.Κ.Π.Α.Α.Π. Χρ. Σμύρνης 29, 3ος όροφος) και άλλη μία στον Σοχό (έδρα δημοτικής κοινότητας), δήμος Πυλαίας Χορτιάτη στο Πανόραμα (δημαρχείο-αίθουσα Λ. Φωκίδη), δήμος Χαλκηδόνας στη Χαλκηδόνα, στο παλαιό δημαρχείο και δήμος Ωραιοκάστρου στο δημαρχείο (αίθουσα δημοτικού συμβουλίου).