Skip to main content

Κάμερα κλειστού κυκλώματος κατέγραψε την εμπρηστική επίθεση στην Καλαμαριά

Κάμερα κλειστού κυκλώματος από κατάστημα κατέγραψε την κίνηση ενός ατόμου, λίγο πριν την εμπρηστική επίθεση στην πυλωτή.

Σοκ έχει προκαλέσει η εμπρηστική επίθεση σε πυλωτή πολυκατοικίας που βρίσκεται επί της οδού Καλλιπόλεως, στην περιοχή της Καλαμαριάς, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr κάμερα από κατάστημα κατέγραψε την κίνηση ενός ατόμου, ο οποίος έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του μπήκε στην πυλωτή της οικοδομής και στη συνέχεια αποχώρησε.

Το υλικό από τις κάμερες, θα εξετάσει η Ασφάλεια, προκειμένου να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα και να εντοπίσει το δράστη ή τους δράστες της επίθεσης.

Σημειώνεται ότι στην οικοδομή διαμένει άνδρας που εργάζεται στην Ελληνική Αστυνομία και το αυτοκίνητο του και η μηχανή του ήταν από αυτά που βρέθηκαν στο στόχαστρο των εμπρηστών.

Ανάστατοι είναι οι ένοικοι της πολυκατοικίας από την εμπρηστική επίθεση που σημειώθηκε στην πυλωτή τους και από την οποία καταστράφηκαν οχήματα και μηχανάκια.

Ένοικοι περιγράφουν τις μαρτυρικές στιγμές που έζησαν μέχρι να βγουν στο δρόμο, μέσα στους τοξικούς καπνούς και τις φλόγες.

Διαβάστε: Εμπρηστική επίθεση στην Καλαμαριά: Συγκλονιστικές μαρτυρίες ενοίκων (vid)