Skip to main content

Καμπάνια INTERLIFE: Η Ασφάλιση σταθερά δίπλα μας (vid)

Το κεντρικό μήνυμα της καμπάνιας της ασφαλιστικής εταιρείας είναι «Πολλά άλλαξαν …κάτι όμως παραμένει σταθερά δίπλα μας: η Ασφάλιση!»

«Πολλά άλλαξαν …κάτι όμως παραμένει σταθερά δίπλα μας: η Ασφάλιση!», είναι το κεντρικό μήνυμα της καμπάνιας που δημιούργησε η INTERLIFE Ασφαλιστική στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας Ιδιωτικής Ασφάλισης που γιορτάζεται σήμερα 11 Νοεμβρίου.

Σκοπός της καμπάνιας, σύμφωνα με την εταιρεία, είναι η ανάδειξη του θεσμού της ασφάλισης που παραμένει αρωγός και συμπαραστάτης όλων ακόμη και στις πιο δύσκολες καταστάσεις, όπως η πανδημία της COVID-19. Με ένα βίντεο που αποτυπώνει όλα όσα άλλαξαν στην καθημερινότητά μας, επισημαίνει τη σπουδαιότητα της ασφάλισης ως διαχρονικό στήριγμα στη ζωή μας και προωθεί την καλλιέργεια της Ασφαλιστικής Συνείδησης, αναφέρεται στην ανακοίνωσή της.

Η καμπάνια δημιουργήθηκε και υποστηρίζεται ενδοεταιρικά από το Τμήμα Marketing & Δημοσιών Σχέσεων της εταιρείας, προωθείται στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και κορυφώνεται με τη δημοσίευση του βίντεο για τον εορτασμό της Ημέρας Ιδιωτικής Ασφάλισης.

Μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο: