Skip to main content

Κάνιας: Δεν μπορώ να επιστρέψω τώρα στη Σερβία λόγω κορωνοϊού

Ο πρώην χαφ του ΠΑΟΚ και νυν του Ερυθρού Αστέρα παραμένει καθηλωμένος στην Ισπανία λόγω των μέτρων πρόληψης για τον περιορισμό της ασθένειας.

Καθηλωμένος στην Ισπανία παραμένει ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας εξαιτίας της κατάστασης με τον κορωνοϊό.

Ο Ίβηρας πρώην χαφ του ΠΑΟΚ και νυν του Ερυθρού Αστέρα υπογράμμισε πως δεν μπορεί να ταξιδέψει για τη Σερβία λόγω των μέτρων πρόληψης για τον περιορισμό της ασθένειας αναφέροντας:

«Έχουν παρθεί μέτρα κατά του κορωνοϊού στην Σερβία αλλά νομίζω είναι λίγο αργά γι' αυτούς. Ο ιός έφτασε στα Βαλκάνια λίγο αργότερα από την Ισπανία αλλά οι άνθρωποι εκεί δεν δίνουν τόση σημασία παρά τα αυστηρά μέτρα. Ως αποτέλεσμα αυτού ήταν να επιβληθεί απαγόρευση κυκλοφορίας από τις οχτώ το βράδυ έως τις πέντε το πρωί.

Οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές προσέχουν και μένουν στο σπίτι τους αλλά μίλησα με κάποιους συμπαίκτες μου και μου είπαν ότι ο κόσμος κάθεται σε ρεστοράν και σε καφετέριες κατά την διάρκεια της ημέρας. Στην Σερβία, ωστόσο, δεν υπάρχουν τόσοι περιορισμοί όπως στην Ισπανία.

Εγώ πήρα άδεια από τον Ερυθρό Αστέρα για να επιστρέψω στην Ισπανία αλλά όλα τα έγγραφα μου κρατήθηκαν και δεν μπορώ να επιστρέψω στο Βελιγράδι. Θα μείνω στην Ισπανία μέχρι να αλλάξει αυτή η κατάσταση. Κανένας από την Ισπανία δεν μπορεί να ταξιδέψει στη Σερβία γιατί θα πρέπει να περάσουν τέσσερις εβδομάδες σε καραντίνα. Ο σύλλογος θα με ενημερώσει πότε όλα θα είναι έτοιμα και πότε θα μπορέσω να επιστρέψω στη Σερβία. Προπονούμαι στο σπίτι, κάνω όλες τις βασικές ασκήσεις».