Skip to main content

Θα πραγματοποιηθεί η μαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη - Διάρκεια μέχρι 60 λεπτά

Οι μαθητές των σχολείων της χώρας θα παρελάσουν κανονικά ανήμερα της εθνικής επετείου - Μια μέρα νωρίτερα η μαθητική παρέλαση στον δήμο Θεσσαλονίκης

Κανονικά θα γίνει η μαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη στις 27 Οκτωβρίου στην οδό Τσιμισκή, αλλά και ανήμερα της εθνικής επετείου στους περιφερειακούς δήμους της πόλης και στην υπόλοιπη Ελλάδα, με περιορισμό ωστόσο στη διάρκειά της η οποία θα είναι μέχρι 60 λεπτά.

Μετά την εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών για τη στρατιωτική παρέλαση στις 28 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με την οποία δεν θα παρελάσουν την ίδια μέρα πολιτικά τμήματα (σύλλογοι, μαθητές κτλ), πηγές από το υπουργείο Εσωτερικών ανέφεραν στη Voria.gr ότι οι αμιγώς μαθητικές παρελάσεις θα πραγματοποιηθούν κανονικά σε όλη την Ελλάδα. Η διάρκεια της παρέλασης, όπως και της στρατιωτικής, θα είναι 60 λεπτά.

Διαβάστε ακόμα: Θεσσαλονίκη: Γιατί δεν θα παρελάσουν πολιτικά τμήματα την 28η Οκτωβρίου

Να σημειωθεί ότι η χρήση μάσκας για τους θεατές θα είναι υποχρεωτική, καθώς σύμφωνα με τα μέτρα πρόκειται για περίπτωση όπου θα υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση κόσμου, που ευνοεί τη διασπορά του ιού.