Skip to main content

#kanoumeparty: Djs στην Κατερίνη κάνουν πάρτι... στα μπαλκόνια τους

Υπεύθυνα και με μήνυμα το #menoumespiti, djs στην Κατερίνη διοργανώνουν το μεγαλύτερο πάρτι του μήνα από το μπαλκόνι του σπιτιού τους.

Μπορεί τα Σαββατόβραδα να είναι συνυφασμένα με εξόδους σε μπαρ, κλαμπ και εστιατόρια, ωστόσο με συστάσεις της κυβέρνησης για την προστασία από την εξάπλωση του κορωνοϊού, η λειτουργία τους ανεστάλη και αυτό που κυριαρχεί για την ασφάλεια όλων είναι το μήνυμα «Μένουμε Σπίτι».

Το σύνθημα αυτό υιοθετούν και στέλνουν στους πολίτες djs της Κατερίνης, που όμως αποφάσισαν να σπάσουν την μονοτονία του κατ' οίκον περιορισμού ξεσηκώνοντας με τις μουσικές τους κάθε γειτονιά της πόλης... από το μπαλκόνι τους.

Το ραντεβού του #kanoumeparty στην Κατερίνη δίνεται το Σάββατο 21 Μαρτίου στις 18:30 το απόγευμα όπου περίπου 40 djs στήνουν τα decks τους καλώντας όλους τους πολίτες να βγουν και αυτοί στα μπαλκόνια τους και να διασκεδάσουν με ασφαλή τρόπο, ξεφεύγοντας λίγο από τη ρουτίνα.

Ο Βασίλης Κοντοκώστας, Event Planning Manager από τη W PLAN, που εμπνεύστηκε και συντόνισε από κοινού με τον Νίκο Σεϊτανίδη αυτή την εξαιρετική πρωτοβουλία, σημείωσε μιλώντας στη Voria.gr, πως όλοι οι djs που θα λάβουν μέρος παρακινούν τον κόσμο να μείνει σπίτι αυτές τις δύσκολες ώρες, ωστόσο θα βάλουν τα δυνατά τους να τους προσφέρουν στιγμές χαράς και διασκέδασης.

«Αυτές τις μέρες που μένουμε σπίτι, ψάχνουμε τρόπους για να περάσει η ώρα και κυρίως να φτιάξει η διάθεσή μας. Έτσι εμείς αποφασίσαμε να παίξουμε μουσική, βλέποντας και όλα αυτά τα βίντεο από την Ιταλία. Πάντα όταν δημιουργείται μια ιδέα, γεννιέται και η ανάγκη να τη μοιραστείς και έπειτα από επικοινωνία με κάποιους dj, εκδήλωσαν ενδιαφέρον και άλλοι με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να καλύψουμε όλο το νομό», τονίζει.

Επισημαίνοντας πως σκοπός είναι να τονωθεί ατομική διάθεση αλλά και της γειτονιάς, ο κ. Κοντοκώστας αναφέρει πως όσοι δεν έχουν dj στη γειτονιά τους δεν χρειάζεται να ανησυχούν, καθώς το set που έχουν διαμορφώσει και θα παίζουν όλοι οι dj ταυτόχρονα, θα μοιραστεί σε όλα τα ραδιόφωνα της πόλης και έτσι μπορούν να συντονιστούν και αυτοί στο μεγάλο πάρτι, πάντα από το μπαλκόνι του σπιτιού τους!

Η πρωτοβουλία αυτή, όπως αναφέρει στη Voria.gr ο κ. Κοντοκώστας έχει ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα, με πολλές πόλεις να ενδιαφέρονται να διοργανώσουν κάτι ανάλογο.

Το Σάββατο λοιπόν η Κατερίνη μένει σπίτι και κάνει πάρτι υπεύθυνα από το μπαλκόνι και εμείς ευχόμαστε να υιοθετούν τέτοιες πρωτοβουλίες και σε άλλες περιοχές για να νιώσουμε και πάλι μέρος ενός συνόλου και να χαρούμε όσο γίνεται αυτές τις κρίσιμες ώρες.

 

 

 

Κεντρική φωτογραφία: Kostis Pavlou illustrations