Skip to main content

Καραγιάννης, Ποζρικίδης και Σπυράκη μιλούν για την ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης

Με πρωτοβουλία της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης ανοίγει ευρύς διάλογος για το μέλλον της Θεσσαλονίκης. Η πρώτη θεματική

Διαδικτυακή εκδήλωση για την ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης διοργανώνει για σήμερα το απόγευμα η Διοικούσα Επιτροπή ΝΔ Θεσσαλονίκης, με κεντρικούς ομιλητές τον γενικό γραμματέα Υποδομών, Γιώργο Καραγιάννη, τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΘ – Helexpo, Κυριάκο Ποζρικίδη και την ευρωβουλευτή, Μαρία Σπυράκη.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, θα συμμετέχουν στη συζήτηση ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, βουλευτές, ευρωβουλευτές, αυτοδιοικητικοί, πρόεδροι των Επιμελητηρίων, υποψήφιοι βουλευτές και στελέχη της ΝΔ.

Οι τρεις σημερινοί ομιλητές «μοιράζονται το σχέδιο ανάπτυξης, τα έργα που δρομολογούνται και την ευρωπαϊκή εμπειρία, με ένα στόχο: Τη Θεσσαλονίκη της Ανάπτυξης που θέλουμε. Τη Θεσσαλονίκη της καλύτερης ποιότητας ζωής, των περισσότερων και καλύτερων θέσεων εργασίας και των έργων πνοής για όλη τη Θεσσαλονίκη, για όλη την ευρύτερη περιοχή. Τη Θεσσαλονίκη Μητρόπολη της Βαλκανικής».