Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ: Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ

Ο σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού δήλωσε ότι ο Άδ. Γεωργιάδης του τηλεφώνησε ζητώντας του «συγγνώμη» για το νομοσχέδιο για τη φαρμακευτική κάνναβη.

«Τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στο νομοσχέδιο για τη φαρμακευτική κάνναβη που θα έρθει προς ψήφιση στη Βουλή ανακοίνωσε σήμερα ο ο Νίκος Καρανίκας, σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό στο Κόκκινο ο Νίκος Καρανίκας είπε ότι τον ΣΥΡΙΖΑ τον ενδιαφέρουν οι ασθενείς που τη χρειάζονται και η οικονομία» και αναφέρθηκε στη χθεσινή συγγνώμη που ζήτησε χθες ο Άδωνις Γεωργιάδης σε ότι αφορά την στάση που κράτησε η ΝΔ το 2018 για τη χρήση της φαρμακευτικής κάνναβης.

«Μου τηλεφώνησε ο ίδιος ο Άδωνις Γεωργιάδης και μου ζήτησε συγγνώμη» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Καρανίκας.

Διαβάστε ακόμη: Γεωργιάδης για φαρμακευτική κάνναβη: Κάναμε λάθος, είχαν δίκιο ΣΥΡΙΖΑ-Καρανίκας

«Θέλω να είμαι απολύτως ειλικρινής. Ναι είναι η απάντηση. Λάθος κάναμε το 2018. Ως ΝΔ δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να παραδεχτούμε ένα λάθος και να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες χωρίς σούξου μούξου. Δεν ήμασταν ώριμοι το 2018 να αναγνωρίσουμε τις μεγάλες προοπτικές που μπορούσε να έχει η χώρα μας στην αγορά φαρμακευτικής κάνναβης» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης από το βήμα της Βουλής.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ