Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022
x

ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΣΤΟ ΑΠΘ

«To ξέπλυμα των ροπαλοφόρων από την Αντιπολίτευση είναι ντροπιαστικό και συνιστά ευθεία πρόκληση σε βάρος της Δημοκρατίας», λέει ο βουλευτής.

«Θέλω να πιστεύω ότι ο κ. Αλέξης Τσίπρας δεν θα χρησιμοποιήσει την επίσκεψη του στη Θεσσαλονίκη για να στηρίξει με την παρουσία του τους κουκουλοφόρους που γκρέμισαν με βαριοπούλες τον χώρο που πρόκειται να κατασκευαστεί η νέα βιβλιοθήκη του ΑΠΘ», τόνισε ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θεόδωρος Καράογλου, αχολιάζοντας τη σημερινή επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα.

«Θέλω να πιστεύω ότι ο κ. Αλέξης Τσίπρας δεν θα χρησιμοποιήσει την επίσκεψη του στη Θεσσαλονίκη για να στηρίξει με την παρουσία του τους κουκουλοφόρους που γκρέμισαν με βαριοπούλες το χώρο που πρόκειται να κατασκευαστεί η νέα βιβλιοθήκη του ΑΠΘ. Άλλωστε, ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έσπευσε να καλύψει ως πολιτικός χορηγός τα πολιτικά του σπλάχνα, καταγγέλλοντας με ανακοίνωση του “κρατική βία στα Πανεπιστήμια”», τόνισε.

«To ξέπλυμα των ροπαλοφόρων από την αξιωματική αντιπολίτευση είναι ντροπιαστικό και συνιστά ευθεία πρόκληση σε βάρος της Δημοκρατίας αλλά και της Θεσσαλονίκης», είπε ο βουλευτής, ενώ ανέφερε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει για μια ακόμη φορά πως θέλοντας να αλιεύσει ψήφους δεν διστάζει να προσφέρει πολιτική κάλυψη σε καταστροφείς δημόσιας περιουσίας. Σε αυτούς που θέλουν τα πανεπιστήμια μας άσυλα ανομίας και παραβατικότητας».

«Ο πολιτικός κατήφορος του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει τέλος!», κατέληξε ο κ. Καράογλου.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ