Skip to main content

Καράογλου: Ο λαϊκισμός είναι έμφυτος στο dna του ΣΥΡΙΖΑ

Στους σχολιασμούς στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για τα κυβερνητικά μέτρα για την πανδημία αναφέρθηκε ο υφυπουργός Εσωτερικών, Θεόδωρος Καράογλου.

Αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου, κληθείς να σχολιάσει τις τοποθετήσεις στελεχών του κατά της κυβερνητικής πολιτικής.

«Η αξιωματική αντιπολίτευση προσπαθεί να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων αλλά ο λαϊκισμός, ο οποίος είναι έμφυτος και είναι στο dna του ΣΥΡΙΖΑ, δεν τους αφήνει», τόνισε στο Radio North 98. «Έτσι, κατά καιρούς βλέπουμε διάφορους γραφικούς -βλέπε Πολάκης- αν και τώρα έχει χαθεί, τον έχουν αποσύρει. Βλέπουμε διάφορους άλλους, όπως ο Καρτερός, ο γνωστός αρθρογράφος της Αυγής που στάζει χολή εναντίον ενός ανθρώπου, ενός επιστήμονα, του κ. Τσιόδρα, ο οποίος έχει κερδίσει με τη στάση του όλους τους Έλληνες πολίτες», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στο στοίχημα της επόμενης ημέρας για την κυβέρνηση είπε ότι ο στόχος είναι όχι απλώς να βγούμε από την πανδημία όλοι δυνατοί και υγιείς, αλλά και να υπάρχει η δυνατότητα σε επιχειρήσεις και εργαζομένους να διατηρήσουν την απασχόλησή τους.

«Γι’ αυτό μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί τέσσερα διαφορετικά πακέτα μέτρων», είπε, διευκρινίζοντας ότι η κυβέρνηση «έχει διαθέσει 3,5% του ΑΕΠ για την οικονομία και τη δημόσια υγεία»
Ο κ. Καράογλου σημείωσε επίσης, ότι έχει ήδη εκφραστεί η πολιτική βούληση από τους αρμόδιους υπουργούς, «τα ζητήματα που έχουν σχέση με τα εργασιακά δικαιώματα, με την αμοιβή των εργαζομένων, με την αισχροκέρδεια, να ελέγχονται πάρα πολύ αυστηρά και να πατάσσονται εν τη γενέσει τους».