Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018
x

ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΛΩ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ

Ο πρώην υπουργός και νυν βουλευτής της ΝΔ στάθηκε παράλληλα στη μεγάλη διαφορά που διακρίνει ανάμεσα στον «Γηραιό» και τους αντιπάλους του

Την αισιοδοξία του για το γεγονός πως ο Ηρακλής μπορεί να πετύχει μία μεγάλη επανεκκίνηση εξέφρασε με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «Blue Arena», ο Θόδωρος Καράογλου.

Ο πρώην υπουργός Μακεδονίας-Θράκης και νυν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στάθηκε παράλληλα στη μεγάλη διαφορά που διακρίνει ανάμεσα στον «Γηραιό» και τους αντιπάλους του.

Χαρακτηριστικά, ο κ. Καράογλου δήλωσε:

«Είναι εξαιρετικά τα όσα έχουν δημιουργήσει σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο μέχρι τώρα οι Ηρακλειδείς που ασχολούνται με το τμήμα. Είναι ένα θαύμα, τα όσα έχουν πετύχει και τα όσα εξακολουθούν να επιτυγχάνουν, υπό τις συνθήκες υπό τις οποίες λειτουργούν. Πρόκειται για μια γνήσια προσπάθεια, η οποία προέρχεται και υποδαυλίζεται από την ίδια την οικογένεια του Ηρακλή μας, προσπάθεια στην οποία από την πρώτη στιγμή είμαι δίπλα, με όποιον τρόπο χρειαστεί, ώστε να συμβάλλω και σε προσωπικό επίπεδο».

«Μεγάλη ποιοτική διαφορά»

Για την επίτευξη του αγωνιστικού στόχου της ομάδας ο Θόδωρος Καράογλου φάνηκε απολύτως αισιόδοξος:

«Βρέθηκα και την Κυριακή στο Καυτανζόγλειο. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που μέχρι τώρα πρωτοπορεί στον όμιλο. Όσα παρακολουθώ με κάνουν απολύτως αισιόδοξο. Τολμώ να πω απερίφραστα ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα στην υπόθεση της πρώτης θέσης. Η ποιοτική διαφορά της ομάδας μας από τις υπόλοιπες είναι τεράστια και αυτό το γεγονός αναδεικνύεται μέσα από παιχνίδια όπως το χθεσινό. Τα όποια στραβοπατήματά μας έχουν να κάνουν με εξωγενείς παράγοντες και όχι επειδή οι αντίπαλοι διαθέτουν την ικανότητα να μας αντιπαρατεθούν σε αγωνιστικό επίπεδο. Πιστεύω ότι θα οδηγηθούμε με ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια στο στόχο μας, διότι βρίσκομαι κοντά στη διοίκηση και γνωρίζω την αποφασιστικότητά της να ενισχύσει ακόμη περισσότερο μεταγραφικά – παρά τις οικονομικές αντιξοότητες – το αγωνιστικό σύνολο, μέσα από τη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου», σημείωσε ο βουλευτής.

Υπενθυμίζεται πως απόψε το βράδυ, ο κ. Καράογλου μαζί με τον πρόεδρο του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Κεντρικής Μακεδονίας, Μιχάλη Γεράνη θα παραθέσουν δείπνο στο ποδοσφαιρικό και διοικητικό τμήμα των «κυανολεύκων».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ