Skip to main content

Καράογλου:Να λειτουργεί σαν δημιουργικός επιχειρηματίας ο νέος αγρότης

Ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της ΝΔ συνομίλησε με εκατοντάδες πολίτες στη Ν. Απολλωνία οι οποίοι δραστηριοποιούνται κατά κόρον στον αγροτικό τομέα.

Το μήνυμα πως «Νέα Δημοκρατία σημαίνει στήριξη και ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα» έστειλε ο κ. Θεόδωρος Καράογλου μιλώντας στην εκδήλωση που διοργάνωσε το πολιτικό του γραφείο στη Νέα Απολλωνία.

Ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας συνομίλησε με εκατοντάδες πολίτες οι οποίοι δραστηριοποιούνται κατά κόρον στον αγροτικό τομέα. Άκουσε τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους, κατέθεσε τις προγραμματικές θέσεις της ΝΔ για το πώς θα στηρίξει τους αγρότες ως αυριανή κυβέρνηση και στάθηκε στη σημασία που έχει ο πρωτογενής τομέας στην ανάταση και ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας.

«Ως Νέα Δημοκρατία έχουμε δεσμευθεί πως θα καταστήσουμε τον πρωτογενή τομέα βασικό πυλώνα ανάπτυξης για την πραγματική έξοδο από την κρίση. Για αυτό και εστιάζουμε στην ανάγκη υιοθέτησης μιας διαφορετικής αγροτικής επιχειρηματικής νοοτροπίας που θα είναι πιο σύγχρονη και πιο εξωστρεφής» τόνισε.

Μάλιστα ο κ. Καράογλου στάθηκε στην ανάγκη οι νέοι άνθρωποι να στραφούν επαγγελματικά προς τη γη και να αξιοποιήσουν τα τεχνολογικά “εργαλεία” ώστε τα ελληνικά προϊόντα να γίνουν ακόμα πιο ανταγωνιστικά στις διεθνείς αγορές.

«Ο νέος αγρότης πρέπει να λειτουργεί ως δημιουργικός επιχειρηματίας. Να τολμά, να καινοτομεί, να παίρνει πρωτοβουλίες. Ο πρωτογενής τομέας αποτελεί το συγκριτικό μας πλεονέκτημα. Δική μας ευθύνη αποτελεί να τον στηρίξουμε με φορολογικά κίνητρα και με αποδέσμευση πόρων από το πρόγραμμα γεωργικής ανάπτυξης που “λιμνάζει” εξαιτίας της ανικανότητας της σημερινής κυβέρνησης» σημείωσε.

Την Τρίτη 18 Ιουνίου, στις 21.00, ο κ. Καράογλου θα επισκεφθεί τη Νέα Μηχανιώνα.