Skip to main content

Καρέ καρέ η ληστεία σε κερματοδέκτη βενζινάδικου (vid)

Έξι με επτά άτομα φορώντας κουκούλες ξήλωσαν τον κερματοδέκτη αυτόματου πωλητή καυσίμων ενός βενζινάδικου. Δεν κατάφεραν όμως να τον αποκολλήσουν.

Νυχτερινό χτύπημα από ληστές σε βενζινάδικο σημειώθηκε στο Αγρίνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniosite.gr γύρω στις 4 τα ξημερώματα 6-7 άτομα φορώντας κουκούλες ξήλωσαν τον κερματοδέκτη αυτόματου πωλητή καυσίμων ενός βενζινάδικου. Δεν κατάφεραν όμως να τον αποκολλήσουν εντελώς από το έδαφος αφού χτύπησε ο συναγερμός και τράπηκαν σε φυγή. Αμέσως στο σημείο έφθασε ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου υγρών καυσίμων ο οποίος αντίκρισε τον αυτόματο πωλητή καυσίμων κατεστραμμένο και με ζημιά όπως δήλωσε που ξεπερνά τις 20.000 ευρω.

Πληροφορίες  αναφέρουν ότι οι δράστες χρησιμοποίησαν δύο οχήματα, ένα αγροτικό και ένα Ι.Χ. μάρκας Toyota Corolla που διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε πως τα οχήματα τα εγκατέλειψαν και εντοπίστηκαν από την αστυνομία. Επίσης ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι επιχείρησαν μια ακόμη απόπειρα κλοπής, νωρίτερα, σε άλλο βενζινάδικο στην περιοχή του Δοκιμίου.

Δείτε video: