Skip to main content

Καρυπίδης: Από τα... αλώνια στην Ευρώπη, ραντεβού στο Βικελίδης (vid)

Τον δικό του μικρό απολογισμό έκανε ο ισχυρός άνδρας της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ λίγο πριν το φινάλε της εφετινής αγωνιστικής περιόδου

Μήνυμα για την αναγέννηση του Άρη έστειλε μέσω των social media που διαχειρίζεται ο πρόεδρος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, Θεόδωρος Καρυπίδης.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης έκανε τον απολογισμό από την ημέρα που ανέλαβε την ομάδα στην Γ΄Εθνική μέχρι σήμερα που έχει εξασφαλίσει την έξοδό της στην Ευρώπη.

Παράλληλα, κάλεσε τον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο την Κυριακή για το τελευταίο... χειροκρότημα της χρονιάς.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Θεόδωρος Καρυπίδης: «Περάσανε 4 χρόνια απο τότε που ξεκίνησαμε την προσπάθεια της αναγέννησης του Άρη. Μου φαίνεται σαν χθες. Ξεκινησαμε απο τα ...αλώνια. Κοντρα σε όλους και σε ολα. Αλλά τελικά μείναμε όρθιοι. Δεν μας λύγισε τίποτα και κανείς. Και φτάσαμε σήμερα στην πρώτη δικαίωση και στην "μερική’’ εκδίκηση των ονείρων μας. Εμεις το ξέραμε, οι άλλοι δεν το ήξεραν. Ημασταν σίγουροι,πεισμωμένοι και αποφασισμένοι. Ναι, σήμερα είμαστε στην Ευρώπη. Και ειμαστε έτοιμοι για νέες κατακτήσεις.Το ταξίδι ξαναρχίζει... Την Κυριακή δίνουμε το τελευταίο μας παιχνίδι φέτος στο Βικελίδης. Η ομάδα αξίζει το χειροκρότημα όλων μας.το δικαιούται. Ραντεβου στο γήπεδο, δεν πρέπει να λείψει κανείς απο το τελευταίο χειροκρότημα».

Δείτε την ανάρτηση και το βίντεο που ανέβασε ο Θεόδωρος Καρυπίδης, ΕΔΩ.