Skip to main content

Καρολάιν: «Πατέρας είσαι εσύ;» - Ο διάλογος με τον πιλότο λίγο πριν την πνίξει

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος περιέγραψε στους αστυνομικούς κυνικά τα όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ της 11ης Μαΐου 2021 μέσα στη μεζονέτα τους.

Ανατριχίλα προκαλούν στη συγκλονισμένη κοινή γνώμη οι περιγραφές του γυναικοκτόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για το πώς δολοφόνησε την 20χρονη Καρολάιν Κράουτς στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Διαβάστε ακόμη: Σοκ από την απολογία του γυναικοκτόνου: «Σκέφτηκα να εξαφανίσω το πτώμα της»

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος περιέγραψε στους αστυνομικούς κυνικά τα όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ της 11ης Μαΐου 2021 μέσα στη μεζονέτα τους.

Ο μοιραίος διάλογος με την Καρολάιν

Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε ο γυναικοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, τρεις ώρες πριν από τη δολοφονία έπαιζε με την 11 μηνών κόρη του, Λυδία. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, κάποια στιγμή το παιδί πήγε να πέσει, εκείνος έτρεξε να το προλάβει, το έπιασε απότομα, το παιδί τρόμαξε και άρχισε να κλαίει, για να ακολουθήσει ο τσακωμός με τη σύζυγό του.

-Καρολάιν: Τι έκανες εκεί; Πώς το τραβάς έτσι; Είδες τι έγινε; Θα χτυπούσε.
-Γυναικοκτόνος: Δεν έπαθε κάτι, ηρέμησε.
-Καρολάιν: Φυσικά και έπαθε. Δεν προσέχεις καθόλου.
-Γυναικοκτόνος: Σταμάτα πια. Προσέχω.
-Καρολάιν: Πατέρας είσαι εσύ; Δεν προσέχεις καθόλου. Δώσε μου το παιδί.
-Γυναικοκτόνος: Όχι δεν στο δίνω.
-Καρολάιν: Δώσε μου το.

Κατά την περιγραφή του δολοφόνου, η Καρολάιν απομονώθηκε στη σοφίτα. Ο 33χρονος πιλότος πήγε μαζί με τη Λυδία στην κρεβατοκάμαρα για να κοιμηθούν όλοι μαζί. Τσακώθηκαν πάλι, η 20χρονη άφησε απότομα το παιδί στο λίκνο, με αποτέλεσμα εκείνο να αρχίσει και πάλι να κλαίει. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος υποστηρίζει ότι πήρε αγκαλιά το παιδί, το πήγε στο σαλόνι, όπου το ηρέμησε και το κοίμισε. Πήγε ξανά στη σοφίτα, όπου άρχισε να μιλά στην Καρολάιν και να της λέει έντονα πως μπορεί να το είχε χτυπήσει. «Θα το σκότωνες όπως το πέταξες». Σημείωσε, μάλιστα, στους αστυνομικούς πως η Λυδία είχε γεννηθεί πρόωρα με 1,5 κιλό βάρος και είχε κάποια προβλήματα, για τα οποία χρειάστηκαν δύο χειρουργεία για να ιαθεί.

Συνέχισε, μιλώντας για την αλλαγή συμπεριφοράς, όπως υποστήριξε, της Καρολάιν. «Άλλαξε η συμπεριφορά της με τη γέννηση του παιδιού. Έγινε επιθετική», ισχυρίστηκε.
Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες: Ετσι σκότωσα την Καρολάιν

Και συνεχίζει την ανατριχιαστική του περιγραφή:

«Πήγα κοντά στην Καρολάιν, που ήταν ξαπλωμένη μπρούμυτα πάνω στο κρεβάτι, προκειμένου να την ηρεμήσω. Εκείνη αντέδρασε: "Όχι, μη φέρεις τη μικρή, δεν σας θέλω", και ξεκίνησε να τινάζει το σώμα της για να φύγει από την αγκαλιά μου. Της έλεγα ότι πρέπει η μικρή να ανέβει πάνω και να κοιμηθεί. Η Καρολάιν συνέχισε να τινάζεται, εγώ την κρατούσα όλο και πιο σφιχτά, γιατί ήθελα να την κάνω να με ακούσει».

Κατά την περιγραφή του συζυγοκτόνου, εκείνη αντέδρασε, πήγε να τον πετάξει από πάνω της, τον χτύπησε με κάποιες αγκωνιές, και τότε εκείνος έπεσε με όλο το βάρος πάνω της, πιέζοντας το κεφάλι της πάνω στο μαξιλάρι και το στρώμα. Την πίεσε για περίπου 5 λεπτά μέχρι να αφήσει την τελευταία της πνοή.

«Τιναζόταν το πρόσωπό της, ήταν στο μαξιλάρι. Εγώ συνέχιζα να την κρατάω σφιχτά στην αγκαλιά μου, μέχρι που κατάλαβα ότι η Καρολάιν σταμάτησε να κουνιέται. Τα έχασα. Προσπάθησα να την ξυπνήσω, την κουνούσα. Μάταια. Τι θα γινόταν το παιδί μου; Σκέφτηκα να εξαφανίσω το πτώμα της. Για να φανεί αληθοφανές έπρεπε να κάνω κακό στον σκύλο. Κανείς δεν θα πίστευε ότι θα μπορούσα να κάνω κακό στο σκυλί».

Τέλος, ο καθ' ομολογίαν γυναικοκτόνος είπε: «Θέλω να καταλάβουν όλοι πως ό,τι έκανα μετά το έκανα για να μη χάσει η Λυδία και τον πατέρα της».

Διαβάστε επίσης: Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι προβλέπει ο νόμος για την επιμέλεια του παιδιού