Skip to main content

Κατά της κατάργησης του υποκαταστήματος Πειραιώς στον Σοχό ο δήμος Λαγκαδά

Ο δήμαρχος εξέφρασε την κατηγορηματική αντίθεσή του στην πιθανή κατάργηση του υποκαταστήματος σε συνάντηση με τον περιφερειακό διευθυντή της Τράπεζας.

Με τον Περιφερειακό Διευθυντή της Τράπεζας Πειραιώς Ηλία Γεωργίου, προκειμένου να ενημερωθεί για τις εξελίξεις που αφορούν την πιθανή κατάργηση του υποκαταστήματος της τράπεζας στο Σοχό συναντήθηκε σήμερα ο δήμαρχος Λαγκαδά, Γιάννης Ταχματζίδης.

Ο κ. Ταχματζίδης εξέφρασε την κατηγορηματική αντίθεσή του στην κατάργηση του συγκεκριμένου υποκαταστήματος και ζήτησε από τον κ. Γεωργίου να επανεξεταστεί, από τη Διοίκηση της Τράπεζας, το θέμα αυτό. Του εξέθεσε, ταυτόχρονα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν από το κλείσιμο του υποκαταστήματος, τα οποία, όπως επισήμανε, θα πλήξουν άμεσα την οικονομική, εμπορική και κοινωνική δραστηριότητα όλης της περιοχής καθώς η λειτουργία του εξυπηρετεί τις ανάγκες όχι μόνο των κατοίκων του Σοχού, αλλά και γειτονικών χωριών του δήμου Βόλβης.

Ο κ. Γεωργίου, από την πλευρά του, υποσχέθηκε ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να παραμείνει το υποκατάστημα στην περιοχή, αν και, όπως είπε, η απόφαση της Διοίκησης της Τράπεζας Πειραιώς είναι να κλείσουν 52 υποκαταστήματα σε όλη την Ελλάδα.