Skip to main content

Καταδικάστηκε για κλοπή στη Θεσσαλονίκη και συνελήφθη στη Φλώρινα γιατί έθαψε όπλα

Χειροπέδες σε 40χρονος αλλοδαπό που είχε καταδικαστεί στη Θεσσαλονίκη για κλοπή και διαπιστώθηκε ότι έθαψε όπλα στην περιοχή της Φλώρινας.

Συνελήφθη χθες το απόγευμα σε ορεινή περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών 40χρονος αλλοδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και για απόφαση δικαστηρίου.

Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα εντοπίστηκε ο 40χρονος σε ορεινή περιοχή της Φλώρινας και κατόπιν ελέγχου που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε έτερη κοντινή περιοχή, είχε αποκρύψει την 11-10-2021 από κοινού με έτερο αλλοδαπό, ο οποίος και αναζητείται, τέσσερα πιστόλια, τέσσερις γεμιστήρες και είκοσι ένα φυσίγγια, τα οποία βρέθηκαν θαμμένα στο έδαφος και κατασχέθηκαν.

Συνεχιζόμενης της έρευνας, διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω εισήλθε παράνομα στη χώρα, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 7 μηνών, για το αδίκημα της κλοπής.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας, ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών.