Skip to main content

Καταγράφηκαν παλμοί στην Καρολάιν, την ώρα που υποτίθεται ότι ήταν νεκρή

Στo smart watch της 20χρονης φέρεται να έχουν καταγραφεί παλμοί την ώρα που κατά τη δήλωση του πιλότου η Καρολάιν είχε δολοφονηθεί.

Στοιχεία που προέρχονται από τεχνικές αναλύσεις σε ηλεκτρονικές συσκευές, είναι αυτά που οδηγούν, όπως φαίνεται στην εξιχνίαση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν, στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Διαβάστε ακόμη: Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Κλήθηκε για νέα κατάθεση ο σύζυγος της Κάρολαϊν

Αυτά, σύμφωνα με την ΕΡΤ αφορούν, ένα smart watch στο οποίο φέρεται να έχουν καταγραφεί παλμοί την ώρα που κατά τη δήλωση του πιλότου η Καρολάιν είχε δολοφονηθεί,  στοιχεία για την κάμερα και την αφαίρεση της κάρτας μνήμης μέσα στο σπίτι καθώς και για το κινητό του 32χρονου από τα οποία προκύπτουν ανακολουθίες σε σχέση με την αρχική εκδοχή για το τι συνέβη το μοιραίο βράδυ.

Οι ανακολουθίες αφορούν κυρίως, αυτά που ο 32χρονος είχε αρχικά πει στους αστυνομικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών τόσο για την ώρα που εκτιμούσε ο ίδιος ότι αφαίρεσαν τις κάρτες από το καταγραφικό μηχάνημα αλλά και για τη λειτουργία του κινητού τηλεφώνου του καθώς φαίνεται ότι τέθηκαν σε λειτουργία εφαρμογές την ώρα που ο ίδιος κατέθετε ότι ήταν δεμένος. Οπότε τώρα καλείται να δώσει εξηγήσεις για τα νέα ψηφιακά ευρήματα.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί, ο πιλότος, σύζυγος της Καρολάιν, ο οποίος ήταν στην Αλόννησο, για τρισάγιο στη μνήμη της δολοφονημένης συζύγου του, κλήθηκε για περαιτέρω εξηγήσεις και μεταφέρθηκε με ελικόπτερο της αστυνομίας στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.