Skip to main content

Καταγγελία για ασελγείς πράξεις σε ανήλικη από ηλικιωμένο στη Νεάπολη

Κινητοποίηση των αρχών μετά από καταγγελία ότι ηλικιωμένος ο οποίος χάιδευε με ανάρμοστο/απρεπές τρόπο την ανήλικη περίπου 10 ετών, στη Νεάπολη

Την κινητοποίηση των αρχών προκάλεσε χθες τηλεφώνημα στο Χαμόγελο του Παιδιού, για περιστατικό με ασελγείς πράξεις σε ανήλικη στην περιοχή της Νεάπολης, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού, άτομο που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, ανέφερε ότι εθεάθη στην περιοχή της Νεάπολης Θεσσαλονίκης, κοντά στο δημαρχείο ηλικιωμένος κύριος ο οποίος χάιδευε με ανάρμοστο/απρεπές τρόπο την ανήλικη περίπου 10 ετών. 

Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές, οι οποίες άμεσα έσπευσαν στην περιοχή. Παρά τις έρευνες δεν εντοπίστηκε κάποιο άτομο με τα χαρακτηριστικά που καταγγέλθηκαν. 

Το Χαμόγελο του Παιδιού καλεί αν κάποιος γνωρίζει πληροφορίες για την ταυτότητα του ηλικιωμένου να επικοινωνήσει ανώνυμα μαζί μας στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056 η οποία λειτουργεί όλο το 24ωρο ώστε να προβούμε σε ενέργειες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού:

Στις 15/5/2020 απογευματινές ώρες λάβαμε κλήση στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056 από άτομο που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του και μας αναφέρθηκε ότι εθεάθη στην περιοχή της Νεάπολης Θεσσαλονίκης, κοντά στο δημαρχείο ηλικιωμένος κύριος ο οποίος χάιδευε με ανάρμοστο/απρεπές τρόπο την ανήλικη περίπου 10 ετών.

Παρακαλούμε αν κάποιος γνωρίζει πληροφορίες για την ταυτότητα του ηλικιωμένου να επικοινωνήσει ανώνυμα μαζί μας στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056 η οποία λειτουργεί όλο το 24ωρο ώστε να προβούμε σε ενέργειες.