Skip to main content

Καταγγελία γονέα: Θύμα μπούλινγκ ο 11χρονος στο σχολείο της Χαριλάου

Ο πατέρας στη δημοσίευσή του κάνει λόγο για μαρτύρια που περνούσε ο 11χρονος από τη Συρία στο δημοτικό σχολείο που φοιτούσε.

Θύμα μπούλινγκ φέρεται να ήταν ο 11χρονος από τη Συρία, ο οποίος επιτέθηκε την περασμένη Παρασκευή με μια λεπίδα ξύστρας σε 9χρονο, σε δημοτικό σχολείο στην περιοχή της Χαριλάου.

Αυτό αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook ένας γονιός, η κόρη του οποίου φοιτά στο ίδιο δημοτικό σχολείο.

Ο πατέρας στη δημοσίευσή του κάνει λόγο για μαρτύρια που περνούσε ο 11χρονος και πως τον είχαν απειλήσει συνομήλικοί του ότι θα τον σκοτώσουν. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο γονέα, όλα όσα περνούσε ο 11χρονος από τη Συρία τα γνώριζαν οι δάσκαλοι του σχολείου.

Αναλυτικά η ανάρτηση του πατέρα:

«Επειδή τις τελευταίες μέρες επικρατεί ένας παροξυσμός με το "μαχαίρωμα" σε σχολείο της Χαριλάου στην Θεσσαλονίκη, θα ήθελα να πω τα εξής μιας και στο συγκεκριμένο δημοτικό φοιτά η κόρη μου.

Το αγόρι απο την Συρία το δέρνανε κάθε μέρα στο σχολείο και την Πέμπτη το απείλησαν οτι θα το σκοτώσουν. Με τα λίγα ελληνικά που ήξερε το είπε στον δάσκαλό του ο οποίος όμως δεν ασχολήθηκε με το περιστατικό.Το παιδί πήρε το ξυραφάκι απο την ξύστρα και τρομοκρατημένο κρυβόταν από τα υπόλοιπα παιδιά.1 αγοράκι που τον είδε το πλησίασε για να τον ρωτήσει τι έπαθε και ο μικρός Σύριος του επιτέθηκε γιατι φοβήθηκε. Το "μαχαίρωμα" ηταν μια γραντζουνιά στο χέρι που δεν χρειάστηκε ούτε καν αντιτετανικό και ο πατέρας δεν αγνοείται αντιθέτως έσπευσε να παραδοθεί ως κηδεμόνας του παιδιού! Οι γονείς του άλλου παιδιού δεν άσκησαν μήνυση αλλά ασκήθηκε αυταπάγγελτα από τον εισαγγελέα.

Φτάνει με την παραπληροφόρηση εκατέρωθεν! Έχουμε γίνει σκατά σαν κοινωνία και φταίμε εμείς και μόνο εμείς! Βάζουμε ταμπέλες και ξεχνάμε την ουσία...

Πατέρας είμαι και θα κάνω τα πάντα να προστατεύσω τα παιδιά μου από οτιδήποτε και τον οποιονδήποτε αλλά πρώτα απ'όλα θα τα μάθω να σέβονται και να είναι Άνθρωποι! Κάτι που οι περισσότεροι γονείς το ξεχνάτε! Ξεχνάτε να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας και βαφτίζετε την ασέβεια και την αλητεία μαγκιά! Ξυπνήστε και γίνετε άνθρωποι, κάθε μέρα όλο τον χρόνο».