Skip to main content

Καταγγελίες για πάρτι στον δήμο Βισαλτίας που οδήγησαν σε έξαρση κρουσμάτων

Ο δήμαρχος Βισαλτίας ανέφερε πως το τελευταίο διάστημα υπήρχαν καταγγελίες για πάρτι στο οποίο συμμετείχαν αρκετά νεαρά άτομα.

Σε βαθύ κόκκινο έχει μπει από το Σάββατο ο δήμος Βισαλτίας Σερρών μετά από αύξηση στην επιδημιολογική κατάσταση της περιοχής.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο, Αθανάσιο Μασλαρινό, που μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του «Επιλογές», είχαν γίνει καταγγελίες για πάρτι στο οποίο συμμετείχαν αρκετά νεαρά άτομα, σημειώνοντας ότι ενδεχομένως είναι μία παράμετρος που οδήγησε σε έξαρση κρουσμάτων.

«Πρακτικά δεν αλλάζει τίποτα από το κόκκινο στο βαθύ κόκκινο. Η μάσκα είναι υποχρεωτική παντού. Τα πράγματα είναι σοβαρά. Δεν σημαίνει ότι επειδή βρισκόμαστε κοντά στο άνοιγμα της κανονικότητας o ιός τελείωσε. Πρέπει να συνεχίσουμε να προφυλασσόμαστε. Κάνω έκκληση στους πολίτες να μην χαλαρώσουν καθόλου. Είχαμε καταγγελίες και πληροφορίες ότι σε κάποια σημεία και περιοχές του δήμου μας γινόταν πάρτι και μάλιστα με αρκετό κόσμο και κυρίως νεολαίους οι οποίοι δεν τηρούσαν τα μέτρα» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Μασλαρινός.