Skip to main content

Κατάθεση μητέρας Πισπιρίγκου: Δεν υπάρχει περίπτωση η κόρη μου να σκότωσε τα παιδιά της

Περισσότερες από τέσσερις ώρες κατέθετε σήμερα η γιαγιά των τριών κοριτσιών Ελένη Λεγάτου στο αστυνομικό τμήμα δυτικής Αχαΐας.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών στη Πάτρα.

Μετά το πόρισμα φωτιά των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλογρια που παραδόθηκε σήμερα στις Αρχές και αποδίδει τον θάνατο Μαλένας και Ίριδας σε ασφυκτικό θάνατο, συνεχίζεται από τους άντρες του ανθρωποκτονιών η λήψη καταθέσεων από συγγενικά πρόσωπα της Ρούλας Πισπιρίγκου και Μάνου Δασκαλακη.

Περισσότερες απο τέσσερεις ώρες κατέθετε σήμερα η γιαγιά των τριών κοριτσιών Ελένη Λεγάτου στο αστυνομικό τμήμα δυτικής Αχαΐας απαντώντας στις καταιγιστικές ερωτήσεις των έμπειρων αξιωματικών του ανθρωποκτονιών Αττικης που έχουν κληθεί να λύσουν το κουβάρι της υπόθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, η κ. Λεγάτου δεν άλλαξε κάτι από την αρχική της κατάθεση, ενώ υποστήριξε ότι η κόρη της που κατηγορείται για τον θάνατο της Τζωρτζίνας και είναι προφυλακισμένη ειναι σίγουρη πως είναι αθώα. Χαρακτηριστικά ανέφερε στην κατάθεση της «δεν υπάρχει περίπτωση η κόρη μου να σκότωσε τα παιδιά της».

Στο ανθρωποκτονιών κατέθεσε και ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη το Σάββατο. Όπως υποστήριξε δεν είχε πέσει στην αντίληψη του τίποτα από όσα κατηγορείται η Ρούλα Πισπιρίγκου ενώ όπως είπε στους αστυνομικούς «έχουμε πέσει από τα σύννεφα».

Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα το αργότερο αύριο θα ακολουθήσουν οι καταθέσεις του πατέρα και του πατριού της Ρούλας Πισπιρίγκου ενώ με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η κατάθεση της Δημητρας Πισπιρίγκου -αδερφής της προφυλακισμένης- καθώς ήταν εκείνη που βρήκε νεκρή την 6μηνων Ίριδα στη κούνια της το πρωί της 21ης Μαρτίου ‘21. Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατάθεση μετά το πόρισμα των ιατροδικαστών θα δώσει και η Ρούλα Πισπιρίγκου με πιο πιθανό, να μεταβαίνει στις φυλακές κορυδαλλού κλιμάκιο του τμήματος ανθρωποκτονιών.