Skip to main content

Κατερίνη: Έξι τραυματίες στο νοσοκομείο μετά το άγριο ξύλο σε live του Snik- Η μία ανήλικη

Από τη συμπλοκή στο κλαμπ διακομίστηκαν έξι τραυματίες με ασθενοφόρο - Δύο άτομα έμειναν για νοσηλεία, η μία εκ των οποίων ανήλικη.

Άγριο ξύλο με μπουνιές και κλοτσιές και έξι τραυματίες ήταν ο απολογισμός του live του Snik στην Κατερίνη. Ο γνωστός τράπερ και η παρέα του συνεπλάκησαν με θαμώνες του κλαμπ της πόλης το βράδυ της Τετάρτης, 31 Αυγούστου.

Διαβάστε επίσης - Άγριο ξύλο με τον Snik στην Κατερίνη - Καρέκλες, μπουνιές και μπουκάλια (vid)

Σύμφωνα με τα στοιχεία του νοσοκομείου Κατερίνης, από τη συμπλοκή στο κλαμπ διακομίστηκαν έξι τραυματίες με ασθενοφόρο, προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Όπως έγινε γνωστό, οι τέσσερις από τους έξι έφυγαν από το νοσοκομείο για τα σπίτια τους, μετά τις πρώτες βοήθειες, ενώ άλλοι δύο, μεταξύ των οποίων και μία ανήλικη, παρέμειναν στο νοσοκομείο για νοσηλεία.

Υπενθυμίζεται πως όλα ξεκίνησαν αφότου ο Snik είχε προγραμματισμένο live σε γνωστό κλαμπ στην παραλία της Κατερίνης. Το μαγαζί που εμφανιζόταν ο γνωστός καλλιτέχνης είχε γεμίσει από νεαρά παιδιά που απολάμβαναν τα κομμάτια του. Λίγο αργότερα, ο Snik πήδηξε από τη σκηνή προς το κοινό όπου ήδη είχε αρχίσει να υπάρχει ένταση. Από εκεί και πέρα ξέφυγε η κατάσταση.

Διαβάστε σχετικά - Τι απαντά ο τράπερ Snik για το άγριο ξύλο σε κλαμπ στην Κατερίνη (vid)

Το μαγαζί μετατράπηκε σε ρινγκ με τις αντιμαχόμενες πλευρές να είναι χωρισμένες σε δύο στρατόπεδα. Η μία ήταν του γνωστού τράπερ και η άλλη μίας παρέας πελατών.

Ο καλλιτέχνης ισχυρίστηκε ότι η παρέα που βρισκόταν από κάτω, του πετούσε μπουκάλια, και δήλωσε πως ήταν λογικό να μην μείνει με σταυρωμένα χέρια και ζήτησε συγνώμη στον κόσμο που βρισκόταν εχθές στο club της Κατερίνης.