Skip to main content

Κατερίνη: Μάνα καταγγέλλει ότι δασκάλα δημοτικού χαστούκισε την κόρη της εν ώρα μαθήματος

Ο δικηγόρος της οικογένειας αναφέρει πως η δασκάλα χαστούκισε το παιδί γιατί αρνήθηκε να της δώσει το χαρτάκι που κρατούσε στο χέρι της.

Μήνυση σε βάρος δασκάλας του 18ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης κατέθεσε σήμερα το πρωί μία μητέρα στο ΑΤ της περιοχής, καθώς, όπως είπε, χαστούκισε τη μόλις 7,5 ετών κόρη της στην ώρα του μαθήματος.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δικηγόρος της οικογένειας, Βασίλης Νουλέζας, δασκάλα του μαθήματος Μουσικής του 18ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης, «χαστούκισε χωρίς σημαντική αφορμή αναπάντεχα χθες δυνατά μαθήτρια της β τάξης ηλικίας 7,5 χρόνων όταν εκείνη αρνήθηκε να της δώσει ένα μικρό χαρτάκι που κρατούσε στο χέρι της και της είχε δώσει ωρίτερα συμμαθήτρια της αφού πρώτα την ακινητοποίησε όπως διηγήθηκε στη μητέρα της».

Ο δικηγόρος σημειώνει πως όταν η μητέρα μετέβη στο σχολείο προκειμένου να παραλάβει την κόρη της «την αντίκρισε να κλαίει με λυγμούς σε ιδιατέρως κακή ψυχολογική κατάσταση, τρομαγμένη και φοβισμένη απο το δυσάρεστο συμβάν».

Παράλληλα, ο ίδιος τονίζει πως η μητέρα μετέφερε αμέσως στα Εξωτερικά Ιατρεία στο ΓΝΚ την ανήλικη κόρη της όπου εξετάσθηκε και διαγνώσθηκε η άσκηση σωματικής βίας σύμφωνα με την εκδοθείσα Ιατρική Γνωμάτευση.

Η ανάρτηση του δικηγόρου:

Δασκάλα του 18ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης χαστούκισε χωρις σημαντική αφορμή αναπάντεχα χθές Τρίτη 24/5 δυνατά μαθήτρια της β τάξης ηλικία 7,5 χρόνων όταν εκείνη αρνήθηκε να της δώσει ένα μικρό χαρτάκι που κρατούσε στο χέρι της και της είχε δώσει ωρίτερα συμμαθήτρια της αφού πρώτα την ακινητοποίησε όπως διηγήθηκε στην μητέρα τηε .

Η μητέρα της ανυποψίαστη για ότι είχε προηγηθει όταν μετέβη να την παραλάβει την αντίκρυσε να κλαίει με λυγμούς σε ιδιατέρως κακή ψυχολογική κατάσταση ,τρομαγμένη και φοβισμένη απο το δυσάρεστο συμβάν βίας με πρωταγωνίστρια μια εκπαιδευτικό δασκάλα του μαθήμστος Μουσικής η οποία μάλιστα ισχυρίσθηκε ενώπιον της ότι δήθεν η ανήλικη μαθήτρια που μεγαλώνει σε μονογονεική οικογένεια ψεύδεται.

Παραδέχθηκε δε ότι τήν άγγιξε στο πρόσωπο.

Η μητέρα αναστατωμένη μετέφερε αμέσως στα Εξωτερικά Ιατρεία στο ΓΝΚ την ανήλικη κόρη της όπου εξετάσθηκε και διαγνώσθηκε η άσκηση σωματικής βίας σύμφωνα με την εκδοθείσα Ιατρική Γνωμάτευση.
Σήμερα απόγευμα μετέβη με τον Πληρεξούσιο Δικηγόρο της κ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΝΟΥΛΕΖΑ και υπέβαλε στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας Μήνυση εναντίον της στο ΑΤ Κατερίνης, ζητώντας την ποινική δίωξη και παραδειγματική τιμωρία της ενω ταυτόχρονα ζητά με έγγραφη Καταγγελία της προς τον Δ/ντή του Σχολείου και τον Προιστάμενο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης την πειθαρχική δίωξηκαιν τιμωρία της.

Δυστυχώς τα περιστατικά βίας στα Σχολέια με δράστες μαθητές η Εκπαιδευτικούς πληθαίνουν.