Skip to main content

Κατερίνη: Νεκρές η 17χρονη και η μητέρα της που είχαν εξαφανιστεί

Το όχημα της μητέρας με το οποίο είχαν φύγει κατέπεσε όπως αποδείχθηκε σε χαράδρα στη θέση Καρακόλι του Αγίου Δημητρίου Πιερίας.

Τραγική ήταν η κατάληξη της επιχείρησης εντοπισμού της 17χρονης Μαρίας Ιωάννας Δεληγιάννη, από την Κατερίνη που αγνοείτο μαζί με τη μητέρα της τα τελευταία 24ωρα.

Το όχημα με το οποίο είχαν φύγει κατέπεσε σε χαράδρα στη θέση Καρακόλι του Αγίου Δημητρίου Πιερίας, στο 27ο χλμ της παλιάς εθνικής οδού Κατερίνης-Ελασσόνας.

Οι δύο γυναίκες βρέθηκαν εντός και εκτός του οχήματος χωρίς τις αισθήσεις τους σε μια επιχείρηση που βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί.

Το όχημα έπεσε σε χαράδρα βάθους περίπου 120 μέτρων, στη θέση Καρακόλι και αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη η διαδικασία ανάσυρσης. Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε από drone που πέταξε πάνω από την ευρύτερη περιοχή του Αγίου Δημητρίου.

Οι έρευνες είχαν επικεντρωθεί στη συγκεκριμένη περιοχή, όταν κάτοικος εντόπισε τον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου.

Δείτε video από την επιχείρηση:

Από τα πρώτα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας δεν διαφαίνονται ίχνη εγκληματικής ενέργειας, παρ’ όλα αυτά ειδοποιήθηκαν να φτάσουν στο σημείο ιατροδικαστής αλλά και αστυνομικοί των εγκληματολογικών ερευνών.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν 20 άντρες της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ.

φωτογραφία αρχείου