Skip to main content

Καβάλα: Ανακοίνωση ΕΛΑΣ για το χθεσινό θανατηφόρο τροχαίο με θύματα ζευγάρι ηλικιωμένων

Το ΙΧ επιχείρησε αναστροφή σε σημείο που απαγορεύεται με αποτέλεσμα να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με το φορτηγό που κινούνταν στην αντίθετη κατεύθυνση

Ανακοίνωση για το χθεσινό θανατηφόρο τροχαίο στην Εθνική οδό Καβάλας- Θεσσαλονίκης, στο ύψος της παραλίας Οφρυνίου εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το kavalapoint.gr, το τροχαίο συνέβη όταν, στον κόμβο του Οφρυνίου το ΙΧ επιχείρησε αναστροφή σε σημείο που απαγορεύεται με αποτέλεσμα να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με το φορτηγό που κινούνταν στην αντίθετη κατεύθυνση.

Ως αποτέλεσμα ήταν να σκοτωθούν ένα ζευγάρι ηλικιωμένων, 79 και 72 ετών. Παράλληλα, Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Καβάλας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Την 26-6-2022 και ώρα 19.10΄στην Εθνική οδό Καβάλας- Θεσσαλονίκης (παραλία Οφρυνίου), Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 79χρονος ημεδαπός και επέβαινε 72χρονη ημεδαπή, συγκρούσθηκε πλαγιομετωπικά με Δ.Χ.Φ. αυτοκίνητο (επικαθήμενο), που οδηγούσε 53χρονος ημεδαπός. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 79χρονου και της 72χρονης. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Καβάλας.