Skip to main content

Καβάλα: Καταγγελίες σοκ για νηπιαγωγό ότι κακοποιούσε σεξουαλικά παιδιά

Σύμφωνα με τις καταγγελίες η νηπιαγωγός φέρεται να παρενόχλησε 4χρονο αγοράκι. Υπάρχει και δεύτερη καταγγελία για μεγαλύτερο παιδί.

Σοκάρουν οι καταγγελίες για νηπιαγωγό της Καβάλας, οι οποίες αναφέρουν ότι παρενόχλησε αγοράκι ηλικίας μόλις τεσσάρων ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει και δεύτερη καταγγελία για παρενόχληση άλλου αγοριού, μεγαλύτερης ηλικίας.

Η δικηγόρος Ελπίδα Κεβρεκάκη, η οποία εκπροσωπεί την οικογένεια του θύματος, απευθύνει έκκληση στους γονείς προκειμένου να τους ευαισθητοποιήσει, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να έχουν κακοποιηθεί και άλλα παιδιά.

«Αυτά που έχουμε καταγγείλει εμείς είναι κάποιες συγκεκριμένες γενετήσιες πράξεις, όπως λέγονται κατά τον Ποινικό Κώδικα. Διάφορες, δηλαδή, παρεκτροπές της δασκάλας πάνω στο παιδί, με διάφορες χειρονομίες και διάφορους τρόπους και φωτογραφίες. Ωστόσο, επειδή ακόμα δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη εις βάρος της από τον αρμόδιο εισαγγελέα, δεν είμαστε βέβαιοι ακόμα για την πορεία της υπόθεσης. Η καταγγελία υπάρχει και οι γονείς είναι πεπεισμένοι», δήλωσε.

«Βγήκε και μία δεύτερη δικογραφία εις βάρος της ίδιας δασκάλας, η οποία ενήργησε σε βάρος άλλου παιδιού και θέλουμε να ευαισθητοποιήσουμε και τους υπόλοιπους γονείς, μήπως υπάρχει ενδεχομένως και τρίτο περιστατικό», σημείωσε η δικηγόρος.