Skip to main content

Καβάλα: Κατασχέθηκαν πάνω από δύο τόνοι ακατάλληλα όστρακα (φωτο)

Εντοπίστηκε ένα κομβόι τριών οχημάτων επαγγελματικού τύπου να κινούνται στην παρχιακή οδό Καβάλας – Δράμας στο ύψος του Αμυγδαλεώνα.

Συνολικά 2,162 κιλά όστρακα ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση και υπολειπομένων διαστάσεων εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, πρωινές ώρες σήμερα, από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας.

Οι λιμενικοί, εντόπισαν στην επαρχιακή οδό Καβάλας – Δράμας, και συγκεκριμένα στο ύψος του Αμυγδαλεώνα Καβάλας, τρία οχήματα επαγγελματικού τύπου να κινούνται σε φάλαγγα, τα οποία μετέφεραν τις ποσότητες οστράκων.

Το πρώτο όχημα με οδηγό έναν 49χρονο μετέφερε 71 σάκους με δίθυρα μαλάκια του είδους αχιβάδα βάρους 1,134 κιλών, το δεύτερο όχημα με οδηγό έναν 39χρονο μετέφερε 18 σάκους με δίθυρα μαλάκια του είδους αχιβάδα βάρους 290 κιλών και πέντε σάκους με δίθυρα μαλάκια του είδους τελίνα βάρους 165 κιλών και το τρίτο όχημα με οδηγό έναν 45χρονο μετέφερε 16 σάκους με δίθυρα μαλάκια του είδους αχιβάδα βάρους 303 κιλών και 11 σάκους με δίθυρα μαλάκια του είδους τελίνα 270 βάρους κιλών .

Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν επίσης τα οχήματα, ενώ συνελήφθησαν οι οδηγοί τους.