Skip to main content

Καβάλα: Συνελήφθη άνδρας για εμπρησμό από αμέλεια - Πρόστιμα στη Δράμα

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας - Επιβλήθηκε και διοικητικό πρόστιμο στον άνδρα.

Συνελήφθη άνδρας, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια, σε ξηρά χόρτα και χαμηλή βλάστηση, εντός οικοπεδικού χώρου, στην περιοχή της Καβάλας.

Παράλληλα, επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο στον άνδρα, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη και ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

H σύλληψη πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Καβάλας.

Ακόμη, για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε ξηρά χόρτα, εντός οικοπεδικού χώρου, στην περιοχή Πλατανιά, του δήμου Παρανεστίου Δράμας, επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Δράμας, σε άνδρα, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη.

Επίοσης, διοικητικό πρόστιμο επιβλήθηκε από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Δράμας, σε άνδρα, για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε ξυλεία, εντός οικοπεδικού χώρου, στην περιοχή Άγιος Τρύφωνας, του δήμου Δράμας, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη.