Skip to main content

Καβάλα: Θλίψη για τον θάνατο γνωστού εκδότη από κορωνοϊό

Το πρωί της Κυριακής κρίθηκε εκτάκτως αναγκαία η εισαγωγή του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας-Covid όπου και, δυστυχώς, κατέληξε.

Θλίψη επικρατεί στην πόλη της Καβάλας μετά την είδηση του θανάτου του τυπογράφου –εκδότη Νίκου Δορδοκίδη, ο οποίος νοσηλεύονταν στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας έχοντας διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με το kavalapost, μέχρι και το βράδυ της προηγούμενης μέρας, ο Νίκος Δορδοκίδης νοσηλεύονταν σε απλή κλίνη και μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του κρίνονταν σταθερή, με σημάδια βελτίωσης.

Ωστόσο, το πρωί της Κυριακής κρίθηκε εκτάκτως αναγκαία η εισαγωγή του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας-Covid όπου και, δυστυχώς, κατέληξε λίγες μόλις ώρες αργότερα.

Ο Νίκος Δορδοκίδης ήταν μόλις 52 ετών, δεύτερης γενιάς τυπογράφος, με καταγωγή από τη Νέα Καρβάλη, μόνιμος κάτοικος Παληού και ιδιαίτερα δραστήριος ως χορευτής στις τάξεις του Λυκείου Ελληνίδων Καβάλας.

Τα τελευταία χρόνια εξέδιδε την καθημερινή εφημερίδα «Ελευθερία Λόγου» αλλά και εβδομαδιαίες εκδόσεις σε Παγγαίο και Θάσο.