Skip to main content

Καβάλα: Τι βλέπει η ΕΛΑΣ για τους πυροβολισμούς έξω από μπαρ στους Αμμόλοφους

Οι πρώτες εκτιμήσεις της Αστυνομίας κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα προσωπικών διαφορών στην υπόθεση των πυροβολισμών σε beach bar στους Αμμόλοφους.

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τη διαλεύκανση της υπόθεσης με τους πυροβολισμούς σε beach bar στους Αμμόλοφους της Καβάλας, με συνέπεια να τραυματιστούν τρία άτομα ηλικίας 25, 35 και 45 ετών.

Οι πρώτες εκτιμήσεις της Αστυνομίας, σύμφωνα με το kavalapost.gr, κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα προσωπικών διαφορών, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες, υπήρχε ένα ακόμη άτομο το οποίο έφτασε στο σημείο της συμπλοκής με άλλο αυτοκίνητο από αυτό με το οποίο μετακινήθηκε ο δράστης ο οποίος πυροβόλησε τα τρία θύματα με καταγωγή από την Εύβοια τα οποία εργάζονταν στην επιχείρηση.

Των πυροβολισμών προηγήθηκε διαπληκτισμός μεταξύ των δύο πλευρών, με τον έναν δράστη να χτυπάει ένα από τα θύματα στο κεφάλι και τον άλλον να πυροβολεί, ενώ μέσα σε λίγα λεπτά εξαφανίστηκαν από το σημείο.

H Αστυνομία αξιοποιεί όλες τις πληροφορίες οι οποίες «έρχονται» με φειδώ, ενεργώντας συστηματικά και μεθοδικά για τον εντοπισμό των δραστών, αφού πρώτα ξεκαθαρίσει πλήρως τα κίνητρα της συμπλοκής, ενώ οι έρευνες στρέφονται προς πάσα κατεύθυνση με τη βοήθεια και άλλων Υπηρεσιών εκτός Νομού Καβάλας.

Nα σημειωθεί ότι η ζωή των τραυματιών δε διατρέχει κίνδυνο και αναμένεται τις επόμενες μέρες να πάρουν άπαντες εξιτήριο από το Νοσοκομείο της Καβάλας.

Πηγή: kavalapost.gr