Skip to main content

Και η Γερονικολού κατά Κιμούλη για εκφοβισμό: Με φόβισες, με τρόμαξες, ως εδώ

«Με φόβισες. Με τρόμαξες… Με έκανες να μην πιστεύω σε μένα», έγραψε στο Instagram η γνωστή ηθοποιός στρέφοντας τα βέλη της ενάντια στον Γιώργο Κιμούλη

Μία ακόμη καταγγελία σε βάρος του Γιώργου Κιμούλη, με την Κατερίνα Γερονικολού να κάνει λόγο για εργασιακό εκφοβισμό.

Τον ασκό του Αιόλου φαίνεται ότι άνοιξε στον χώρο του θεάματος η εξομολόγηση της Ζέτας Δούκα περί ψυχολογικής, λεκτικής και σωματικής βίας από τον Γιώργο Κιμούλη, καθώς αυξάνονται οι ηθοποιοί που καταγγέλλουν τον συνάδελφό τους.

Διαβάστε ακόμη: Κιμούλης: Ψέματα όσα είπε η Ζέτα Δούκα - Έκανα μήνυση

Μία από αυτές είναι η Κατερίνα Γερονικολού, η οποία μέσω του λογαριασμού της στο Instagram κατήγγειλε τον Κιμούλη για εργασιακό εκφοβισμό. "Με φόβισες. Με τρόμαξες… Με έκανες να μην πιστεύω σε μένα. Εσύ, που μου έδωσες τον ρόλο. Να βάζω στοιχήματα με τον εαυτό μου αν θα μπορώ να συνέλθω μετά τη «συνεργασία» μας", ανέφερε η ηθοποιός παραθέτοντας την αφίσα από την παράσταση "Δον Ζουάν, η επιστροφή" στην οποία συνεργάστηκε με τον Κιμούλη.

Παράλληλα πρόσθεσε πως τώρα νιώθει καλά για να μιλήσει, καθώς δεν είναι τόσο μικρή ώστε να φοβάται τον ίσκιο της, "ούτε και τόσο μεγάλη για να μην κλαίω σαν μωρό όταν έρχονται όλα πάλι στο μυαλό μου".

Τέλος ευχαρίστησε τη Ζέτα Δούκα που έκανε την αρχή. "Ζέτα Δούκα, σε ευχαριστώ που μου έδωσες το θάρρος και μου έδειξες τον τρόπο. Μου θύμισες εικόνες που ήθελα να ξεχάσω. Μου έσφιξες την καρδιά. Λυπάμαι για όσα σου συνέβησαν... λυπάμαι και για μένα", ανέφερε χαρακτηριστικά.