Skip to main content

Καισαριανή: Με δύο όπλα η ληστεία σε σούπερ μάρκετ- Πυροβόλησαν σε ευθεία βολή

Οι δύο δράστες είχαν πιστόλια στην κατοχή τους με το ένα να παθαίνει εμπλοκή - Πυροβόλησαν σε ευθεία βολή και τραυμάτισαν ένα άτομο.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό των δύο δραστών με τα καρό πουκάμισα, τον «λεπτό και τον εύσωμο», σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που άνοιξαν πυρ κατά πολιτη μετά από ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ στην Καισαριανή.

Συμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ και οι δύο δράστες είχαν πιστόλια στην κατοχή τους με το ένα να παθαίνει εμπλοκή. Οι κακοποιοί εισέβαλαν στις 20:00 το βράδυ της Τρίτης στην επιχείρηση που βρίσκεται στην Εθνικής Αντιστάσεως.

Με απειλή όπλων αφαίρεσαν τις εισπράξεις από ένα ταμείο και βγήκαν τρέχοντας από το κατάστημα. Εκείνη τη στιγμή ακούστηκε ένα άτομο να φωνάζει «πιάστε τους» και ενστικτωδώς δύο νεαροί ξεκίνησαν να τους καταδιώκουν.

Διαβάστε ακόμη: Ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ στην Καισαριανή - Τραυματίστηκε πολίτης

Οι κακοποιοί μπήκαν στην οδό Ομηρείου με κατεύθυνση προς την Πολυτεχνούπολη. Όταν διαπίστωσαν πως τους ακολουθούν, έβγαλαν όπλα. Το όπλο τού ενός έπαθε εμπλοκή, ενώ ο δεύτερος πυροβόλησε τρεις φορές. Όπως δήλωσε, μάλιστα, ο ένας από τους διώκτες τους που τραυματίστηκε στο πόδι, «πυροβόλησε σε ευθεία βολή».

Οι δράστες διέφυγαν και παρά τις έρευνες των αστυνομικών δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός τους μέχρι στιγμής.