Skip to main content

KIDOT: Eπίγειος παράδεισος για παιδιά και γονείς στη Θεσσαλονίκη (vid)

Η είσοδος στο πολυθεματικό φεστιβάλ είναι ελεύθερη για το κοινό με συνεχόμενη λειτουργία από τις 11 το πρωί ως τις 9 το βράδυ.

Την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε ξεχωριστά παιχνίδια, ψυχαγωγικές εκδηλώσεις και workshops, να γευτούν νόστιμες λιχουδιές και να ενημερωθούν για το παιδί και τον έφηβο θα έχουν όσοι βρεθούν σήμερα και αύριο στο προαύλιο του Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης.

Ο λόγος για ΚΙDOT Festival το οποίο επέστρεψε για τρίτη συνεχή χρονιά στην πόλη και υπόσχεται σε κάθε παιδί και γονιό ένα ταξίδι στη μαγεία της παιδικής αθωότητας. Τα παιδικά χαμόγελα πλημμύρισαν από σήμερα το πρωί το δημαρχείο, το οποίο έχει μετατραπεί σε χώρο ψυχαγωγίας και παιχνιδιού.

«Είναι μια διοργάνωση για όλη την οικογένεια. Η φιλοσοφία του KIDOT στηρίζεται πάνω στις βιωματικές δράσεις. Οι γονείς συμμετέχουν στο παιχνίδι και την ψυχαγωγία των παιδιών τους. Είναι ένα φεστιβάλ που ξεφεύγει από την κουλτούρα του παιδότοπου» τόνισε ο εκ των διοργανωτών του KIDOΤ Festival, Μάκης Αλεξιάδης. Όπως ανέφερε από την πλευρά της η συνδιοργανώτρια του φεστιβάλ, Αγάπη Τσότσικα στον προαύλιο χώρο υπάρχουν εκτός από πληθώρα δράσεων και εκπαιδευτικών εργαστηρίων, διάφοροι χώροι δημιουργικής απασχόλησης και χαλάρωσης για όλη την οικογένεια.

Η είσοδος στο πολυθεματικό φεστιβάλ είναι ελεύθερη για το κοινό με συνεχόμενη λειτουργία από τις 11 το πρωί ως τις 9 το βράδυ.