Skip to main content

Kidot: Επιστρέφει το Σαββατοκύριακo στη Θεσσαλονίκη το μεγαλύτερο family festival

Το πρόγραμμα του KIDOT Festival 4 συνδυάζει βιωματικά workshops, δράσεις, θεατρικές παραστάσεις, shows, market, συναυλίες και πολλές εκπλήξεις.

To μεγαλύτερο family festival της χώρας επιστρέφει το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Οκτωβρίου. Στον υπαίθριο χώρο της ΔΕΘ Helexpo στη Θεσσαλονίκη, θα στηθεί ένα εντυπωσιακό χωριό, ενώ οι τρελούτσικοι κάτοικοί του θα δώσουν τον παλμό για μία αξέχαστη διήμερη γιορτή για όλη την οικογένεια.

1. Δράσεις όλη μέρα, για δύο ήμερες

Το πρόγραμμα του KIDOT Festival 4 συνδυάζει βιωματικά workshops, δράσεις, θεατρικές παραστάσεις, shows, market, συναυλίες και πολλές θεαμα…τικές εκπλήξεις! Το πρόγραμμα αρχίζει στις 11.00 το πρωί και συνεχίζεται non stop έως τις 21.00 και τις δύο ημέρες. Έτσι, ό,τι ώρα κι αν επισκεφτείτε το φεστιβάλ θα βρείτε σίγουρα κάτι που θα συναρπάσει όλα τα μέλη της οικογένειας.

2. Για παιδιά κάθε ηλικίας

Φέτος, το πρόγραμμα του KIDOT Festival 4 έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 0 ετών. Workshops και δράσεις για παιδιά κάθε ηλικίας θα διαδραματίζονται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας ώστε ανά πάσα στιγμή να βρείτε την κατάλληλη δράση ανάλογα με την ηλικία τους παιδιού σας.

Διαβάστε περισσότερα στο Vwoman.