Skip to main content

Κικίλιας: Πάνω από 100.000 πολίτες 40-44 ετών έκλεισαν ραντεβού σε ένα 24ωρο

Για τεράστια βούληση και ενδιαφέρον από τους πολίτες για να εμβολιαστούν έκανε λόγο ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας από την Καλαμάτα.

Tην ικανοποίησή του γιατί μέσα σε μία μέρα, από χτες μέχρι σήμερα Σάββατο, έκλεισαν ραντεβού πάνω από 100.000 συμπολίτες μας στις ηλικίες 40 έως 44 ετών, εξέφρασε ο Βασίλης Κικίλιας.

«Θα συνεχίσουμε να εμβολιάζουμε με αυτούς και ακόμα πιο ταχείς ρυθμούς» υπογράμμισε ο υπουργός Υγείας από το εμβολιαστικό κέντρο του Κέντρου Υγείας Καλαμάτας.

«Αυτό δείχνει την τεράστια βούληση και το ενδιαφέρον που υπάρχει από όλους τους Έλληνες, σε κάθε ηλικία, να κλείσουν ραντεβού και να εμβολιαστούν. Είναι επίσης εμφανές, ότι οι υγειονομικοί μας δουλεύουν με επαγγελματισμό, με αυταπάρνηση και, κυρίως, αντιμετωπίζουν τους συμπολίτες μας με αξιοπρέπεια και σεβασμό, με τον τρόπο που θέλουμε να λειτουργεί το Δημόσιο στη σχέση του με τους πολίτες. Και είναι παράδειγμα πλέον ο τρόπος με τον οποίο εμβολιάζουμε σε όλη τη χώρα, του πώς πρέπει να εννοείται η σχέση ελληνικού Δημοσίου και πολίτη, στην παροχή υπηρεσιών - στην περίπτωσή μας υπηρεσιών υγείας» τόνισε.

Ο υπουργός Υγείας εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η Καλαμάτα και η Μεσσηνία θα έχουν μια πολύ καλή τουριστική περίοδο. «Γι' αυτό ζήτησα από όλους τους φορείς να προσπαθήσουμε ενωμένοι. Να συνεχίσουμε να κάνουμε πολλά τεστ στους συμπολίτες μας, να εμβολιάζουμε με αυτούς τους ρυθμούς και να προσέχουμε όλοι τους κανόνες Δημόσιας Υγείας, έτσι ώστε να έχουμε ένα επιτυχημένο καλοκαίρι και τουριστική περίοδο, η οποία να μπορεί να προχωρήσει παρακάτω και στους φθινοπωρινούς μήνες» τόνισε.