Skip to main content

Κιλκίς: Χειροπέδες σε 56χρονη με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης

Δύο άτομα, ένας 47χρονος και ένας 46χρονος, συνελήφθησαν σε Βέροια και Κιλκίς, αντίστοιχα, για εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις

Στη σύλληψη μίας 56χρονης αλλοδαπής, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των Αρχών Βουλγαρίας για κλοπές, προχώρησαν χθες το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας.

Συλλήψεις για καταδικαστικές αποφάσεις σε Βέροια και Κιλκίς   

Παράλληλα, συνελήφθη χθες το μεσημέρι στη Βέροια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, 47χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν 4 καταδικαστικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 3 ετών και 2 μηνών, για παράβαση της φορολογικής και αγροτικής νομοθεσίας.

Επίσης, χθες το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 46χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κιλκίς, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 18 μηνών για λαθρεμπόριο τσιγάρων.