Skip to main content

Κιλκίς: Δημοτικός σύμβουλος έμενε στο σπίτι που έγινε παρανάλωμα του πυρός

Στο σπίτι διέμενε ο δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς Χρήστος Σαρβανίδης, ο οποίος ξύπνησε από τις αναθυμιάσεις και τη ζέστη που προκάλεσε η πυρκαγιά.

Σπαραξικάρδιες είναι οι φωτογραφίες από τα αποκαΐδια της μονοκατοικίας που κάηκε ολοσχερώς τα ξημερώματα της Παρασκευής στον οικισμό της Πλαγιάς του δήμου Κιλκίς.

Σύμφωνα με το eidisis.gr, η φωτιά ξέσπασε στις 2:25 τα ξημερώματα και απλώθηκε γρήγορα στη μονοκατοικία λόγω των εύφλεκτων υλικών, αφού επρόκειτο για παλιά κατοικία με ξυλοκατασκευές και καλαμωτές στην σκεπή της.

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, στο σπίτι διέμενε ο δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς Χρήστος Σαρβανίδης, ο οποίος ξύπνησε από τις αναθυμιάσεις και τη ζέστη που προκάλεσε η πυρκαγιά. Αμέσως έβγαλε από το σπίτι την ηλικιωμένη μητέρα του, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστούν.

Για την κατάσβεση επιχείρησαν οκτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα, που έφθασαν άμεσα από το Κιλκίς, αλλά η φωτιά είχε ήδη κάψει τα πάντα.

Η φωτιά προκλήθηκε από άγνωστη, μέχρι στιγμής, αιτία. Προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία.