Skip to main content

Κιλκίς: Ελεύθερος μετά την απολογία του ο 72χρονος που σκότωσε αδέσποτο σκύλο

Ενώπιον του ανακριτή ο 72χρονος δήλωσε μετανιωμένος και πως προέβη σε αυτή την πράξη γιατί ο σκύλος του έτρωγε τις κότες και τα κουνέλια.

Ελεύθερος με μοναδικό περιοριστικό μέτρο την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα αφέθηκε από τον Εισαγγελέα ο 72χρονος συνταξιούχος από την Ποντοηράκλεια Κιλκίς που το μεσημέρι της Δευτέρας πυροβόλησε με το κυνηγετικό του όπλο και σκότωσε αδέσποτο σκύλο στην πλατεία του χωριού.

Ο 72χρονος μετά την παράδοσή του το απόγευμα της ίδιας ημέρας και τον σχηματισμό δικογραφίας από την αστυνομία, απολογήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στον Εισαγγελέα Κιλκίς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eidisis.gr, επικαλέστηκε τον έντονο εκνευρισμό του από το γεγονός ότι ο σκύλος προκαλούσε επανειλημμένα ζημιές σκοτώνοντας κουνέλια και κότες στον κήπο του και την ημέρα που έχασε τον έλεγχο και σκότωσε τον σκύλο, βρήκε στο κοτέτσι του πνιγμένες κότες.

Δήλωσε την απόλυτη συντριβή του και μετανιωμένος για την πράξη του.

Ο συνταξιούχος μετά την απολογία του αφέθηκε, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή-εισαγγελέα, ελεύθερος με μοναδικό περιοριστικό όρο την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα μέχρι την τακτική δικάσιμο που θα οριστεί αρμοδίως.

φωτογραφία αρχείου