Skip to main content

ΚΙΝΑΛ κατά Πολάκη: Οι χυδαιότητες δεν αγγίζουν τον Κώστα Σημίτη

Στο σχόλιό του που εξόργισε το ΚΙΝΑΛ, ο κ. Πολάκης απευθύνεται στον κ. Σημίτη και γράφει μεταξύ άλλων «Άει κρύψου σε καμιά τρύπα που έχεις και άποψη»

Οργή στο Κίνημα Αλλαγής για ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο facebook κατά του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη για την παρέμβασή του στα εθνικά θέματα.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χριστίδης, δήλωσε ότι «είναι προφανές ότι τον Κώστα Σημίτη δεν τον αγγίζουν οι χυδαιότητες Πολάκη. Μετάλλαξαν όμως όσους πήγαν στο ΣΥΡΙΖΑ για να τον αλλάξουν και άλλαξαν οι ίδιοι».

Αντίστοιχο σχόλιο έκανε νωρίτερα και ο Μανώλης Όθωνας, διευθυντής του γραφείου της Φώφης Γεννηματά και μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΚΙΝΑΛ.

«Ψάχνω στα like να βρω τον Νίκο Μπίστη, την Μυρσίνη Ζορμπά …. και άλλους "εκσυγχρονιστές" συντρόφους του Παύλου. Δεν θα με ξένιζε ιδιαίτερα», έγραψε ο κ. Όθωνας.

Στο σχόλιό του που εξόργισε το ΚΙΝΑΛ, ο κ. Πολάκης απευθύνεται στον κ. Σημίτη και γράφει μεταξύ άλλων: «Άει κρύψου σε καμιά τρύπα που έχεις και άποψη για τα εθνικά», «έχεις το θράσος και μιλάς ακόμα;»