Skip to main content

Κίνημα Αλλαγής: Συνάντηση Μαγκριώτη με εκπαιδευτικούς

Τις προτάσεις του και τα προβλήματα των εκπαιδευτικών όλων των βαθμίδων συζήτησε με εκπαιδευτικούς ο υποψήφιος βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης με το ΚΙΝΑΛ.

Τα προβλήματα και τις προτάσεις του για την εκπαίδευση συζήτησε ο υποψήφιος βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης με το Κίνημα Αλλαγής, Γιάννης Μαγκριώτης σε συνάντηση που είχε με εκπαιδευτικούς.

«Στις εκλογές πρέπει να πάμε με διάλογο θέσεων και προτάσεων για να βγούμε από την κρίση και όχι με λασπομαχία, κάθε μορφής, γι’ αυτό:

1. Δεν θα ανεχθούμε άλλο τον ρόλο του "βολικού βάρβαρου" για την ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ, θα πούμε τις αλήθειες για τα αίτια της κρίσης και συγκεκριμένες προτάσεις για να την ξεπεράσουμε.

2. Θα διεκδικήσουμε την βιώσιμη ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής, με σχέδιο, ρεαλισμό, συνεργασία των αρμοδίων και εξασφάλιση των αναγκαίων πόρων, δημόσιων και ιδιωτικών, για να αποκτήσουν σταθερή και καλά αμειβόμενη εργασία οι άνεργοι και οι νέοι και να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις της επιστροφής των Ελλήνων που μετανάστευσαν την τελευταία δεκαετία.

3. Θα υποστηρίξουμε την αναβάθμιση της εκπαίδευσης σε όλες τις βαθμίδες, την έρευνα και την καινοτομία, χωρίς ιδεοληψίες που καθηλώνουν τις δημιουργικές δυνάμεις της πόλεις.
Στην εποχή που κάθε οικονομική και κοινωνική δραστηριότητα στηρίζεται στις νέες τεχνολογίες και την καινοτομία δεν μπορεί η χώρα μας για ιδεοληπτικούς και συντεχνιακούς λόγους να μην έχει δημιουργήσει την στενή σχέση μεταξύ της εκπαίδευσης, της οικονομίας και του κοινωνικού κράτους» ανέφερε ο κ. Μαγκριώτης.