Skip to main content

Κινητή μονάδα εμβολιασμού σήμερα στο Mediterranean Cosmos

Πολίτες ηλικίας άνω των 12 ετών θα μπορούν να κάνουν την πρώτη ή την τρίτη δόση του εμβολίου χωρίς να έχουν κλείσει ραντεβού.

Στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos θα βρίσκεται σήμερα, από τις 12:00 το μεσημέρι έως τις 19:00, η κινητή εμβολιαστική μονάδα της 4ης ΥΠΕ, δίνοντας τη δυνατότητα στους πολίτες ηλικίας άνω των 12 ετών να κάνουν την πρώτη ή την τρίτη δόση του εμβολίου κατά της Covid.

Για τον εμβολιασμό, που θα γίνει με το εμβόλιο της Pfizer, δεν απαιτείται ραντεβού και μοναδική προϋπόθεση είναι να έχει συμπληρωθεί το απαραίτητο χρονικό διάστημα από την ολοκλήρωση του εμβολιασμού.

Είναι η τρίτη κατά σειρά ανάλογη δράση που οργανώνει η 4η ΥΠΕ στη Θεσσαλονίκη, μετά τις επιτυχημένες εξορμήσεις που πραγματοποιήθηκαν στις 26 Οκτωβρίου στη Νέα Παραλία και στις 26 Νοεμβρίου, στην Πλατεία Αριστοτέλους. Αυτή τη φορά οι αρμόδιοι της υγειονομικής περιφέρειας επέλεξαν να πραγματοποιηθεί σε ένα πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο μία εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα.

Οι εμβολιασμοί θα γίνονται εντός του εμπορικού κέντρου, στον πρώτο όροφο, έναντι του Information Desk, ενώ συνολικά θα λειτουργήσουν πέντε εμβολιαστικές γραμμές, στελεχωμένες από προσωπικό των Κέντρων Υγείας 25ης Μαρτίου, Θέρμης και Νέας Μαδύτου.