Skip to main content

Κοινό μέτωπο Λίλτση - Ιακωβίδη για τη διεκδίκηση του δήμου Παύλου Μελά

Τη συνεργασία τους ανακοίνωσαν οι επικεφαλής των δύο παρατάξεων Γιώργος Λίλτσης και Άρης Ιακωβίδης στο δρόμο προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Κοινό μέτωπο για τη διεκδίκηση του δήμου Παύλου Μελά συγκροτούν οι επικεφαλής των παρατάξεων «Ανατροπή» Γιώργος Λίλτσης και «Ανανεωτική Κίνηση Πολιτών» Άρης Ιακωβίδης. Τον κοινό βηματισμός τους ανακοίνωσαν επίσημα, σήμερα, παρουσία και του πρώην δημάρχου Σταυρούπολης και έμπειρου αυτοδιοικητικού προσώπου Σάββα Σερασίδη.

«Στο προσκλητήριο που απευθύναμε ανταποκρίθηκε το προηγούμενο διάστημα η παράταξη του κ. Δεληγιάννη και πλέον έχουμε και τη στήριξη του κ. Ιακωβίδη», επισήμανε ο κ. Λίλτσης, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν την Αυτοδιοίκηση ως διαβατήριο για κάτι διαφορετικό.

«Μας νοιάζει το σπίτι μας, θέλουμε έναν δήμο που θα είναι αντάξιος της πορείας του καθενός μας. Εφόσον μας επιλέξουν οι πολίτες θα γίνει δήμος πρότυπο σε όλα τα μέτωπα, Παιδεία, Πολιτισμό, Ανάπτυξη, στην συμπεριφορά των δημοσίων υπηρεσιών απέναντι στους πολίτες», επισήμανε ο κ. Λίλτσης, σημειώνοντας πως η παράταξη είναι ανεξάρτητη, πολυσυλλεκτική και χωρίς χρώματα και κόμματα.

«Δεν είμαστε λάτρεις της καρέκλας αλλά άνθρωποι της δράσης και αποφασίσαμε τη συνεργασία με την παράταξη του κ. Λίλτση, ένα από τα αξιόλογα αυτοδιοικητικά στελέχη του δήμου μας», σημείωσε από την πλευρά του ο επικεφαλής της παράταξης «Ανανεωτική Κίνηση Πολιτών» Άρης Ιακωβίδης. Όπως ανέφερε, «κοινός στόχος είναι η ανατροπή της εξάρτησης του δήμου από κόμματα και από κυβερνητικές συμπλέξεις».

 Στην εκτίμηση ότι επόμενος δήμαρχος θα είναι ο Γιώργος Λίλτσης προχώρησε ο Σάββας Σερασίδης, ο οποίος θα είναι και αυτός υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Ανατροπή». «Θα αγωνιστούμε για να υλοποιήσουμε το όραμά μας για τον δήμο», τόνισε.

Μετά την προγραμματική συμφωνία των δύο παρατάξεων, στο επόμενο διάστημα αναμένεται να ξεκινήσει η σύνταξη κοινού προεκλογικού προγράμματος που θα είναι αποτέλεσμα των συζητήσεων με τους πολίτες.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για τη συνεργασία των δύο παρατάξεων, ο κ. Λίλτσης άσκησε σκληρή κριτική στη διοίκηση του δήμου, την οποία, μάλιστα, βαθμολόγησε κάτω από τη βάση. «Ο δήμος εκτός από τα μικρά και καθημερινά, τα οποία και αυτά ξεχάστηκαν και αφέθηκαν οι γειτονιές στην τύχη τους, δεν είχε ούτε μεσοπρόθεσμους στόχους, ούτε μακροπρόθεσμους», τόνισε χαρακτηριστικά.