Skip to main content

Κυπαρισσία: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση στη νεκρή που τσιμέντωσαν

Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα από την ιατροδικαστική εξέταση, η σορός ταυτοποιείται σε μεγάλο ποσοστό με την 42χρονη αγνοούμενη γυναίκα.

Το διαφορετικό χρώμα στο τσιμέντο που οδήγησε την ΕΛΑΣ στο να ψάξει τι μπορεί να κρύβει από κάτω τους έφερε αντιμέτωπους με μακάβρια ευρήματα. Ο εύρεση του σκελετού μιας γυναίκας σε σπίτι στη Μεσσηνία, σόκαρε άπαντες, ενώ θεωρήθηκε ότι απαντά στο θρίλερ με την εξαφάνιση μιας 42χρονης Ρουμάνας από τις αρχές του χρόνου.

Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα από την ιατροδικαστική εξέταση, η σορός ταυτοποιείται σε μεγάλο ποσοστό με την 42χρονη, η οποία αγνοείται από τον περασμένο Ιανουάριο. Η ταυτοποίηση έχει γίνει μέσω της οδοντοστοιχίας και κάποιων ορθοδοντικών εργασιών. Αναμένεται τις επόμενες ημέρες η ταυτοποίηση μέσω DNA με συγγενή πρώτου βαθμού και μόλις ολοκληρωθεί και αυτή η διαδικασία θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον 39χρονο Ρουμάνο το οποίο θα γίνει διεθνές για να ζητηθεί η έκδοσή του από τις ρουμανικές αρχές.

Από τα πρώτα στοιχεία από την ιατροδικαστική εξέταση προκύπτει ότι η σορός δεν φέρει σημάδια κακώσεων. Δεν αποκλείεται ο στραγγαλισμός ή κάποιο άλλο είδος θανάτου, απλά είναι προς το παρόν δύσκολο να εξαχθούν άλλα συμπεράσματα λόγω της κατάστασης της σορού. Εξετάσεις που θα ακολουθήσουν αναμένεται να ρίξουν περισσότερο φως στα αίτια θανάτου της γυναίκας.