Skip to main content

Κύπελλο Ελλάδας: Υπεγράφη η Σύμβαση Μίσθωσης του ΟΑΚΑ στην ΕΠΟ για τον τελικό

Σήμερα υπεγράφη η απαραίτητη σύμβαση μεταξύ του Ολυμπιακού Σταδίου και της ΕΠΟ για την παραχώρηση του γηπέδου ενόψει του αυριανού τελικού Κυπέλλου.

Eπιλύθηκε το πρόβλημα που είχε ανακύψει σχετικά με το ΟΑΚΑ και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σήμερα υπεγράφη η απαραίτητη σύμβαση μεταξύ του Ολυμπιακού Σταδίου και της ΕΠΟ για την παραχώρηση του γηπέδου ενόψει του αυριανού (21/5, 20:00) τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.

Αυτό γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η διοίκηση του ΟΑΚΑ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας:

«Υπεγράφη, σήμερα Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022 και ώρα 16:45, μεταξύ του ΟΑΚΑ και της ΕΠΟ η Σύμβαση Μίσθωσης για τη διεξαγωγή του Τελικού αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας, ο οποίος θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο 21 Μαΐου 2022 στις 20:00.

Διευθετήθηκαν, έστω και την τελευταία ώρα, όλες οι εκκρεμότητες που αφορούσαν (ενδεικτικά) την ευθύνη της διοργανώτριας ΕΠΟ για τους χώρους στάθμευσης, για ζημιές/φθορές πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά τη λήξη του Αγώνα και κυρίως την Αστική της Ευθύνη, με την προσκόμιση σχετικού Ασφαλιστηρίου Συμβολαίου, για την αποκατάσταση κάθε υλικής ή ηθικής ζημίας από τυχόν ενδεχόμενα αναγγελθείσες σωματικές βλάβες φιλάθλων ή άλλης ενέργειας.

Η Διοίκηση του ΟΑΚΑ, η οποία είχε δηλώσει κατηγορηματικά εξ αρχής ότι στη διασφάλιση της ασφάλειας των δεκάδων χιλιάδων φιλάθλων και της Εγκατάστασης δεν θα χωρούσαν εκπτώσεις, συγχαίρει την ΕΠΟ και εύχεται ολόψυχα ο αυριανός Τελικός Κυπέλλου να εξελιχθεί σε γιορτή του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού μας».