Skip to main content

Κύπελλο Ελλάδος: Επιστροφή με πρόκριση επί του Πιερικού για τον Ηρακλή

Πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος για τον Ηρακλή - Νίκησε με 1-2 τον Πιερικό στην Κατερίνη στην επιστροφή του στα επαγγελματικά σαλόνια.

Πανηγυρική επιστροφή στα επαγγελματικά σαλόνια έκανε ο Ηρακλής, νικώντας με 1-2 μέσα στην Κατερίνη επί του Πιερικού, παίρνοντας την πρόκριση στην 4η φάση του Kυπέλλου Ελλάδος.

Μόλις στο 4’ ο Βιτίνιο βρέθηκε απέναντι από τον Ράντο, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει. Λίγο αργότερα στο 13’,ο Κάκκο πέτυχε το 0-1 με κοντινό πλασέ. Ο Τόμας θα μπορούσε να πετύχει το 0-2, όταν μετα απο εκτέλεση φάουλ, ο Ράντος έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.

Στο ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου ο Ηρακλής κατάφερε να σκοράρει στο 50’  με τον Μπαστακό, μετά από ασσίστ του Τόμας και το σκορ έγινε 0-2.

Ο Πιερικός κατάφερε να σκοράρει στο 62’ με τον Ζαφειράκη, μετά από ασσίστ του Τοπαλίδη, μειώνοντας σε 1-2. Στο 85’ ο Τότσκα σούταρε από πλεονεκτική θέση, αλλά έδιωξε σε κόρνερ ο Ράντος.

Κίτρινες κάρτες: 26’  Μπαστακός, 36’ Βιτίνιο, 65’ Τόμας, 72’ Κάκκο

Οι συνθέσεις:

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Ράντος,Τοπαλίδης,Χαρτσιάς,Γιαλαμίδης,Καρβούνης, Σούνταρ(63’ Παπουτζίδης), Ίτσιος, Ζαφειράκης(81’Μαυρίδης), Μπαϊραμπλί(46’ Καρανάτσιος), Μηλιώτης(81’ Μητακίδης).Χαντζάρας(63’ Καγκελιδης)

ΗΡΑΚΛΗΣ: Παλαβράκης,Πανάγου,Πήλιος,Κωστούλας,Χρουσιέλ,Μ.Παπαστεριανός,Ματίας Τόμας (65 Μασούρας) ,Κάκκο (73’ Τότσκα), Βιτίνιο, Μπαστακός,Γ. Παπαδόπουλος(60’ Ναπολιτάνο)