Skip to main content

Κύπρος: Χαστούκισε αεροσυνοδό επειδή του ζήτησε να σβήσει το τσιγάρο

Ο άνδρας χαστούκισε στο πρόσωπο την αεροσυνοδό που του ζήτησε να σβήσει το τσιγάρο - Η ίδια προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία κατά του 47χρονου.

Η κυπριακή αστυνομία συνέλαβε τα ξημερώματα έναν 47χρονο, ο οποίος δεν άντεξε… την πτήση από το εξωτερικό και άναψε τσιγάρο στη σκάλα του αεροπλάνου μόλις έφθασε στο αεροδρόμιο Λάρνακας. Επειδή του έγινε παρατήρηση από αεροσυνοδό, εξαγριώθηκε και την χτύπησε.

Σύμφωνα με την κυπριακή αστυνομία που επικαλείται ο politis.com.cy, λίγο μετά τα μεσάνυχτα σήμερα έφτασε πτήση στο αεροδρόμιο Λάρνακας από το εξωτερικό.

Την ώρα που οι επιβάτες αποβιβάζονταν από το αεροπλάνο, 47χρονος επιβάτης, ενώ βρισκόταν στις σκάλες του αεροσκάφους άναψε τσιγάρο.

Αεροσυνοδός που βρισκόταν στη σκάλα, εντόπισε τον επιβάτη και του έκανε παρατήρηση να σβήσει το τσιγάρο, επειδή υπήρχε κίνδυνος ανάφλεξης αφού το αεροσκάφος εκείνη την στιγμή ανεφοδιαζόταν.

Ο 47χρονος άρχισε να φωνάζει με αποτέλεσμα, λόγω του κινδύνου ανάφλεξης, η αεροσυνοδός άρπαξε το τσιγάρο από το στόμα του επιβάτη και το έσβησε.

Ο άνδρας χαστούκισε στο πρόσωπο την αεροσυνοδό και συνέχισε να φωνάζει, ενώ άναψε δεύτερο τσιγάρο.

Η αεροσυνοδός προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία κατά του 47χρονου ο οποίος κατηγορήθηκε γραπτώς για τα αδικήματα της παραβίασης απαγόρευσης καπνίσματος, κοινής επίθεσης και πρόκλησης ανησυχίας.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας εξετάζει την υπόθεση.

Πηγή: politis.com.cy